- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
Мама и да еба на ненормалното правителство,представете си ако имахме по-сериозни вещества от типа на химически и т.н оръжия !!!!
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
А дали няма...?Защо да не лъжат,за да се предпазят от всеобщата паника?Те и за Чренобил са ни казвали, че няма нищо,облака нямало да дойде....цял свят обиколи.Първоначално написано от metomаn88
Всичко очаквам,молете се да не е сериозно,защото ще стане страшно!
Господ ни наказва за нещо,днеска е регистрирано и земетресение в София 3.2 koeto nqma нищо общо с зрива сутринта!!!
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Това е на точно 5 км. от вкъщи![]()
беше ужасно
добре, че бях будна когато се случи, и че сме едни от малкото с здрави прозорци![]()
а дали няма епицентъра е на една линия с взривоветеПървоначално написано от metomаn88
Твоята глава да гръмне дано....зле такова...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
И аз това казвам,представете си,ако ни бяха пуснали голяма бомба...всички УМИРАМЕ...Първоначално написано от metomаn88
Нямаше да има тогава спасение.....Да се молим на господ да ни пази...всичко друго е една голяма ЛЪЖА!!!
![]()
![]()
Аз проспах сичко.Като къпано бебе се наспах и станах точно за обедната емисия новини по Би Ти Ви, та от там разбрах.Живея в Овча Купел и то и тука се е чуло ама аз като съм се завила през глава толко съм разбрала...
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Пффф Кой го казва,ако имаше поне малко мозък ти нямаше да го кажеш....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Виж хич не ми се занимава с теб....не си ми на нивото.Първоначално написано от exploitedteen
Не ме интересува сърказмът ти...просто се опитвам да ти кажа,че не беше на място....
![]()
Много смешно уоууууПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
Само,където хич не ми е до смях цял ден...Не виждате ли какво става???
![]()
Всеки момент може да се случи нещо по-лошо вие ще ми се правите на велики във форума.......Е давайте......
![]()
да, щото ше умреш до 24 часа.Първоначално написано от slun4ice_90
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Не заслужаваш дори да ти отговоря....Внимавай само на теб да не ти се случи първо.....Това беше възможно най-задръстеното изказване....Нещо умно случайно да можеш да кажеш?????Питам аз.....Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
![]()
УРА
All the world around enemy
They're tearing up the ground enemy
They're drawn in by the sound
Enemy, enemy I must eliminate my Enem
![]()
![]()
ексо, защо така ядосваш младите софиянки бе![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
онова първото си е ебало мамата... аз точно тогава се къпах рано сутринта и всичко се разтресе в наспомислих си, че е някакъв самолет, който лети много ниско, ама та ка и не разбрах какво всъщност е станало...
иначе не се очудвам от експлозията, собствениците на въпросния склад са частна фирма -> охраната на склада най-верояно се състои от 2ма чичковци, които не знаят и те какво става около тях..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Охраната едва ли е виновна... по мое мнение мястото на шибаните складове за бомби изобщо не е там, на 5 км. от 2 населени места, в близост до Кремиковци, Изола Петров и 2 бензиностанции... трябвало е склада да бъде закрит още на 1 юни, но явно някой не е направил нещо както трябва и... БУМ!
Лошото е, че от това БУМ пострадахме ние и Челопечене![]()
Да се беше гръмнал ти!Първоначално написано от _Becko_
Добре, обиждайте се, щом ви харесва... сигурна съм, че на никой от вас нямаше да му е весело, ако това се случи в близост до мястото, където живее![]()