.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Подарък

Подарък

Приятелят ми има рожден ден след една седмица,но ходиме отскоро и не знам какво точно да му купя.Мисля си да му купя плюшено мече,защото му казвам мечо,но той е голям и не съм сигурна дали е добра идея.Вие как мислите?Подарявали ли сте плюшена играчка на момче и каква е била неговата реакция?А момчета могат да кажат дали на тях са им подарявали и дали им е харесало.
    Нещо сребърно отпада,защото той носи златни неща-има достатъчно от тях,а и не съм сигурна,че ще ми стигнат парите да му купя нещо хубаво златно.
    Другия вариант е парфюм,но ми се струва малко изтъркано.
    Какво мислите?Дайте някакви идеи!

Град
    PlD ;]
    ако имате снимка заедно може да идеш в някое фото и да ти направат по-спецялна рамка също слагат и надписи на снимката ... заложи на нещо стойностно което ще си остане .. парфюм със сиг не е добра идея .. ще го изхаби и ... няма смисъл :P
    приятелката на брат ми му подари точно това което ти предложих. На самата снимка пишеше обичам те,слънце в твоя случай може да е мечо !
    айде успех

no doubt-don't speak

Мега фен
    Като идея снимката е добра, НО те ходят от скоро, съответно е малко вероятно да си я сложи някъде.
    Мечето е добре, не толкова като вид подарък, а като символика.Най-добрите подаръци са тези, които означават нещо, а не са просто подарък.Айде успех!

Не е задължително да е скъп подаръка за да го хареса.аз като искам да подаря нещо шантаво на приятели отивам в КУКУ магазин.там има страшно много вариянти за подарък който са малко чалнати

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Ами когато тръгнахме с приятеля ми, първият подарък ,който му подарих беше плюшено слонче, много сладко, той му се изкефи много..но тогава беше на 16 Та по принцип можеш да му подариш плюшено мече, но примерно идеята за снимка в рамка също е добра. Или някакъв друг предмет с ваша снимка- чаша, албум и т.н.

Град
    Париж
    На мен специално,ми писна от тези плюшени играчки. Обаче идеята за снимка в рамка си я бива
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Подарък

Цитирай Първоначално написано от sisley_baby_f
    Приятелят ми има рожден ден след една седмица,но ходиме отскоро и не знам какво точно да му купя.Мисля си да му купя плюшено мече,защото му казвам мечо,но той е голям и не съм сигурна дали е добра идея.Вие как мислите?Подарявали ли сте плюшена играчка на момче и каква е била неговата реакция?А момчета могат да кажат дали на тях са им подарявали и дали им е харесало.
    Нещо сребърно отпада,защото той носи златни неща-има достатъчно от тях,а и не съм сигурна,че ще ми стигнат парите да му купя нещо хубаво златно.
    За мен е вършило работа и една най-обикновена рисунка.Ако нещо в разговора ми е направило впечатление за нея почвам да мисля какво да нарисувам.Като й подарих рисунката тя много се зарадва и ми каза:Много харесвам подаръка.Добре,че не ми купи плюшена играчка,защото щях да те убия
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Нямаме обща снимка, а и дори да имахме, мисля, че е много рано за такъв вид подарък.
    Ми за сега май остава мечето.
    Някой да има други идеи?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Опаковай се в кашон, опакован като подарък и накарай някой да те достави

Мега фен Аватара на babity
    секс, свирка?

Голям фен Аватара на dantro

Re: Подарък

Цитирай Първоначално написано от sisley_baby_f
    М зависи колко е голям .. ако е на 25 примерно не върви да е плюшена играчка особено пък мечок щом на него викаш така моята ми подари един голям хипопотам .. сладко беше ама бях на 17 тогава .. сега след 5 6 дена имам пак и ще видим с какво ще ме изненада
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Аве както е тръгнала тема за подаръци според вас ще е подходящо ли на моя да му подаря това: http://podaraci.bg/index.php/product...7/category/25/ за рождения ден

Град
    The Land Of The Doomed
    Не мисля че плюшеното мече се връзва с подарък за момче - и то пък ако е голямо момчето.. Знам ли ти трябва да имаш представа ако харесва такива неща, ако не нещо ключодържател по як, запалка ако пуши хубава някви такива неща.

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Аве както е тръгнала тема за подаръци според вас ще е подходящо ли на моя да му подаря това: http://podaraci.bg/index.php/product...7/category/25/ за рождения ден
    това звезда на него име ли е .. ако е така е прекрасен подарак мисля макар че наи-вероятно тои няма да знае коя е
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Ами да мога да я кръстя на негово име и си има сертификат и звездна карта, на която да си я намери. Пише, че се избират звезди, които се виждат от България

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Опаковай се в кашон, опакован като подарък и накарай някой да те достави

тва цепи мрака евала
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

^^ ако живееше сам бих го направила на моя

Не пуши и става на 19...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Идеята за снимката е добра, но мисля че е рано все още Плюшената играчка също не е лоша, но зависи дали той обича плюшени неща, а и все пак става на 19....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

ЗЗвездата е страхотна идея, но си е скъпичко!Иначе има едни гривни с черни каишки и отгоре някаква плочица, много са свежички и мисля, че ще му хареса!С какво се занимава, ако обича спортовете-нещо свързано с тях ще ти свърши работа, зависи от човека.

Град
    somewhere over the rainbow
    Подарявала съм плюшка-лоша идея от сега ти казвам.Ако имаш желание му направи нещо сама.Много по-скъп е подарък,над който някой се е трудил усилено,отколкото нещо купено.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Подарявала съм плюшка-лоша идея от сега ти казвам.Ако имаш желание ми направи нещо сама.Много по-скъп е подарък,над който някой се е трудил усилено,отколкото нещо купено.
    Не е чак толкова лоша идея плюшката. Днес правим годинка с приятеля ми и точно такова му взех - плюшен мечок me to you. Той също ми беше взел мече, затова не мисля, че играчките са толкова лоша идея - стига човекът да пази още детското в себе си и да наблегне на символичната част на подаръка.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

моята бивша приятелка вече за сажеление .. с коят бях ходил година и половина .. беше ми подарила сребарно герданче сас сарчице което се чупи на две и секи носи 1 част поне на мен тва мн ми хареса символично е .. пак и няма да ти излезне мн скапо

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами..може да му вземеш..ел. самобръсна4ка..например...за щото..те не са скъпи,а и сщом от скоро ходите не би трябвало да е нещо сантиментално..Може да му харесаш някаква 4анта,блузка,нещо от което ще има смисъл и ще може да го използва,а не сувенир. Ако оби4а да 4ете му подари някоя хубава книга,ако си пада по някакъв език,има страхотни ре4ници! малко са скъпи4ки,но това би бил добър подарък!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    ЗЗвездата е страхотна идея, но си е скъпичко!Иначе има едни гривни с черни каишки и отгоре някаква плочица, много са свежички и мисля, че ще му хареса!С какво се занимава, ако обича спортовете-нещо свързано с тях ще ти свърши работа, зависи от човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си