- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
^Мисля че това е ужасна идея!Самобръсначкаа
Иначе идеите за снимка,звезда и плюшка са идеални.Тва с кашона също ме изкефи,но го запази за по-нататък![]()
Хъм, между другото, приятелят ми е много труден за подарък. Вчера си празнува рождения ден - чудеха се какво да му вземат, в отчаяние му предложиха и самобръсначка, а той отказа. В последствие му бяха взели белезници с червено пухче и червени прашки с пиле - не бих казала, че реакцията му беше изключително положителна. В крайна сметка си каза: "Да си бях харесал самобръсначката ли...". Така че дори и най-кофти подаръците си имат своя чар.Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
за мен идеята за звезда не е много добрасмисъл никога не можеш да си сигурен, че наистина има нещо такова, а не е някаква измишльотина..
Скоро на една приятелка видях едно синджирче..с една плочица, нищо особено.. но като се загледаш, от едната страна беше нейния лик,а от друга-този на гаджето й.. изглежда доста добре и интересно
Като купиш нещо,сподели :P