.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

помогнете за прическата плсс

3начи аз съм момче и тея дни ще хода на фризьор.. проблема е че доста трудно си изправам косата. Отпред имам бритон,отстрани и отгоре ми е късо, а отзад е леко пораснала надолу ,. Бритона ми стига доста под очите. Въпроса е дали да дам да ми изтъни косата с оная ножица филажната дето е е като два гребена? щото на вид е доста страшна и не смея.. ще мога ли след тва като е по рядка да я изправам с пресата по лесно? в същото време неискам да стане съвсем рядка с 5 косъма и ме е страх. искам да запаза дължината също.
    мн съм срамежлив нз как ще обесна всичко тва .
    Sinan Sakic rulzzz

Супер фен Аватара на iPurple
    Дай снимка че нещо не разбрах как ти е прическата..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Голям фен
    и аз не разбрах
    ма иначе не вярвам да е проблем да ти го изтъни,нооо незнам....

Мега фен Аватара на Chacho
    Що не питаш фризьора. Той, мисля, най-компетентно мнение ще има.

ПП: Само мен ли ме притеснява факта, че и мъжката част се загрижи за броя и дебелината на косъмчетата по косата, и как ще стоят на преса. Нищо лично, брат, но с тези подробности ми звучи изнежено. Мъже сме все пак - с или без кичури пак опира до теглото на портфейла
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ami shtom kosata ti otgore i otstrani e kusa ,po dobre da ti iztuni kosata s onaq nojica samo otpret - britona .. i mislq che dori po lesno shte go izpravqsh kato e po tunuk(koeto ne znachi che shte e 5 kosuma)
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Що не питаш фризьора. Той, мисля, най-компетентно мнение ще има.

ПП: Само мен ли ме притеснява факта, че и мъжката част се загрижи за броя и дебелината на косъмчетата по косата, и как ще стоят на преса. Нищо лично, брат, но с тези подробности ми звучи изнежено. Мъже сме все пак - с или без кичури пак опира до теглото на портфейла
    Миии той или е от ония "фещъни" или просто обича да изглежда добре :P

А по темата:Обясняваш УЖАСНО Нищо не разбрах от написаното

Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Дай снимка че нещо не разбрах как ти е прическата..
    ами мн ясно обясних..отстрани ми е късо,отгоре също. отпред съм с бритон,а одзат косата ми е леко пораснала надолу
    Sinan Sakic rulzzz

Ами като ти се махне малко от косата ще е по-лесно да я изправяш...На мене специално ми е така, аз като се подстрижа дори само върховете да ми обере, супер лесно ми се изправя косата, иначе и на мен ми е адски трудно да си я изправя..Сега в момента като не съм ходила от 2 месеца и половина на фризьор и дори неможе да ми се изправи косата..Адски "труден характер" има На никаква прическа не застава..Дори с Тафт Волюм 5/черния/ да й слагам..Абе нищо не я закрепя, все едно не съм сложила нищо на косата си.И фризьори са опитвали, но ми е адски жива..А не искам така да е..Отплеснах се..Но да по-лесно ще ти е поне според мен.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Скъси си малко бретона и нека малко с филажната ножица, няма страшно... малко и отзад с нея и ще си добре
    Аз моята сама си я изтънявах с тая ножица, и после мн по-добре ми се изправяше... сложи си и кристали и ще ти е перфе, ако ти е няква мн суха косата

Good Luck

Я малко Усещaне

Re: помогнете за прическата плсс

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    3начи аз съм момче и тея дни ще хода на фризьор.. проблема е че доста трудно си изправам косата. Отпред имам бритон,отстрани и отгоре ми е късо, а отзад е леко пораснала надолу ,. Бритона ми стига доста под очите. Въпроса е дали да дам да ми изтъни косата с оная ножица филажната дето е е като два гребена? щото на вид е доста страшна и не смея.. ще мога ли след тва като е по рядка да я изправам с пресата по лесно? в същото време неискам да стане съвсем рядка с 5 косъма и ме е страх. искам да запаза дължината също.
    мн съм срамежлив нз как ще обесна всичко тва .
    dura bura dura bura ... obrasni se gola glava i se yvivai f taletna hartiq.. Meko kazano.. PERFEKTNA PRICHESKA !!!

Цитирай Първоначално написано от "martyy
    dura bura dura bura ... obrasni se gola glava i se yvivai f taletna hartiq.. Meko kazano.. PERFEKTNA PRICHESKA !!!
    гледай само аз да не те обръсна!
    Sinan Sakic rulzzz

napulno mi e qsno kvo iska6 da kaje6 i pita6.po vs vuprosi....zavisi ot kosata ti ako iska6 opitai sled presatada da napruska6 kosata si s lak da se zadurji v tazi forna a za nojicata koqto te pritesnqva nz pitai frizior i ne se pritesnqvai te sa za tova yspeh4e

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    Цитирай Първоначално написано от "martyy
    гледай само аз да не те обръсна!
    Дали па да ти не ебем макята?!
    ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

ти тря си бахти гейчето ако имаш такъв израстък на главата честно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си