- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в най-добрия си приятел.. ;[[
Ее..има и друг проблем.В момента той си има сериозна приятелка с която ходи и някъде 6 месеца..така,че просто определено няма шанс да има чувства към мен..Момичето може да се каже,че ми е фр и знам,че много се обичат..Просто незнам..!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1Първоначално написано от sweetcupcake
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е що бе? на нас не може ли да каже? Знаем,че всички очакват експертното ми мнение.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
еми и аз съм в същото полужение-преди 2 месеца когато скъсах с причтеля ми единствения човек който искаше да ме изслуша беше най-добрия ми приятел(човека за който всичко давам и без който не мога)-след време нещо започна адски да ме влече към него и се влюбих в него-той ми призна пръв че ме е харесвал през последните 2 години (при мен беше същото) но нещата все не са ставали понеже сме ходили с други хора,а мен ме беше страх да му призная какво испитвам за да не ме отбласне и накрая да си развалим приятелството.излизахме няколко пъти на срещи нещата бяха супер но последния път (в понеделник вечерта) той ми каза че не вярва че нещо (каквото и да е ) някога ще стане между нас поради причината 4е рядко сме се виждали и сме живяли много далече 1 от друг(цели 3 километра).това много ме нарани понеже го обичам и бих дала всичко за да бъда с него .в крайна сметка с това че дори не прави опит да се бори много ме засегна и в момента не испитвам голямо желание да си говорч с него-извод:помисли преди да действаш понеже приятелството ви може да отиде по дяволите!
Милата... и аз имах абсолютно същият проблем с единствената разлика, че той пръв ми призна чувствата си. Иначе и ние бяхме заедно и във хубави, и в лоши моменти и ако не ми беше признал щяхме да си останем най- добри приятели, защото аз нямаше да се престраша. Но както и да е... тръгнахме, бяхме щастливи, всичко беше цветя и рози... докато в един щастлив момент той започна да ме отбягва, да ми говори не както преди, чувстах го студен... седнахме да си поговорим и той ми заяви, че вече нямало какво да си кажем, били сме си омръзнали и тем подобни. На мене ми беше много сдухано, дни след това не можех да повярвам, че всичко свърши така. А приятелството ни... от него не остана и спомен дотолкова се отчуждихме, сега сме само на здравей- здрасти... за съжаление. И сега нито любов, нито приятелство. Не искам да те отчайвам, нищо не ти пречи да пробваш да му разкриеш чувствата си, но хубаво прецени дали си струва- какво губиш и какво печелиш. Може при теб да се получат нещатаайде успеххх
![]()
![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
Не дъм чел предишните мнение но ти предлагам да изчакаш месец два...Ако чувствата ти останат същите или по - силни му кажи...Пък и си припомни рекламата "Sprite има да ти каже нещо"...Доста често се случва "Най - добрия приятел на момичето" да иска нещо повече ( говоря от личен опит), но изчакай известно време
![]()
П.П.Извинявам се ако се повтарям с някой от предишните коментари но 3 страници не ми се четяха![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да мен най-ще ме е яд да не останем фр..шоту без негу няма да могаПървоначално написано от the_friends
![]()
ами аз също си мислех че съм влюбена в най добрия си приятел и ся ходим и разбрах че така не мога искам той да ми е приятел и страшно много го обичам но явно само като приятел и незнам как да му кажа защото ме е страх...... така че от личен опит казвам ти момиче ако си сигурна само ако си сигурна в чуствата си действай !
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
А преди да тръгнете ти ли му каза първа,че го харесваш и че имаш повече от приятелски чувства към него ?? : )Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
: )