.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ее..има и друг проблем.В момента той си има сериозна приятелка с която ходи и някъде 6 месеца..така,че просто определено няма шанс да има чувства към мен..Момичето може да се каже,че ми е фр и знам,че много се обичат..Просто незнам..!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    На мен ми се случи същото преди време и едни мои приятелки му казаха и той се отдръпна.. по добре не му казвай изчакай да видиш дали той изпитва същото успех
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Действай,кажи му на него не на нас!
    Е що бе? на нас не може ли да каже? Знаем,че всички очакват експертното ми мнение.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

еми и аз съм в същото полужение-преди 2 месеца когато скъсах с причтеля ми единствения човек който искаше да ме изслуша беше най-добрия ми приятел(човека за който всичко давам и без който не мога)-след време нещо започна адски да ме влече към него и се влюбих в него-той ми призна пръв че ме е харесвал през последните 2 години (при мен беше същото) но нещата все не са ставали понеже сме ходили с други хора,а мен ме беше страх да му призная какво испитвам за да не ме отбласне и накрая да си развалим приятелството.излизахме няколко пъти на срещи нещата бяха супер но последния път (в понеделник вечерта) той ми каза че не вярва че нещо (каквото и да е ) някога ще стане между нас поради причината 4е рядко сме се виждали и сме живяли много далече 1 от друг(цели 3 километра ).това много ме нарани понеже го обичам и бих дала всичко за да бъда с него .в крайна сметка с това че дори не прави опит да се бори много ме засегна и в момента не испитвам голямо желание да си говорч с него-извод:помисли преди да действаш понеже приятелството ви може да отиде по дяволите!
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Милата... и аз имах абсолютно същият проблем с единствената разлика, че той пръв ми призна чувствата си. Иначе и ние бяхме заедно и във хубави, и в лоши моменти и ако не ми беше признал щяхме да си останем най- добри приятели, защото аз нямаше да се престраша. Но както и да е... тръгнахме, бяхме щастливи, всичко беше цветя и рози... докато в един щастлив момент той започна да ме отбягва, да ми говори не както преди, чувстах го студен... седнахме да си поговорим и той ми заяви, че вече нямало какво да си кажем, били сме си омръзнали и тем подобни. На мене ми беше много сдухано, дни след това не можех да повярвам, че всичко свърши така. А приятелството ни... от него не остана и спомен дотолкова се отчуждихме, сега сме само на здравей- здрасти... за съжаление. И сега нито любов, нито приятелство. Не искам да те отчайвам, нищо не ти пречи да пробваш да му разкриеш чувствата си, но хубаво прецени дали си струва- какво губиш и какво печелиш. Може при теб да се получат нещата айде успеххх
    Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не дъм чел предишните мнение но ти предлагам да изчакаш месец два...Ако чувствата ти останат същите или по - силни му кажи...Пък и си припомни рекламата "Sprite има да ти каже нещо "...Доста често се случва "Най - добрия приятел на момичето" да иска нещо повече ( говоря от личен опит), но изчакай известно време
    П.П.Извинявам се ако се повтарям с някой от предишните коментари но 3 страници не ми се четяха
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от the_friends
    Милата... и аз имах абсолютно същият проблем с единствената разлика, че той пръв ми призна чувствата си. Иначе и ние бяхме заедно и във хубави, и в лоши моменти и ако не ми беше признал щяхме да си останем най- добри приятели, защото аз нямаше да се престраша. Но както и да е... тръгнахме, бяхме щастливи, всичко беше цветя и рози... докато в един щастлив момент той започна да ме отбягва, да ми говори не както преди, чувстах го студен... седнахме да си поговорим и той ми заяви, че вече нямало какво да си кажем, били сме си омръзнали и тем подобни. На мене ми беше много сдухано, дни след това не можех да повярвам, че всичко свърши така. А приятелството ни... от него не остана и спомен дотолкова се отчуждихме, сега сме само на здравей- здрасти... за съжаление. И сега нито любов, нито приятелство. Не искам да те отчайвам, нищо не ти пречи да пробваш да му разкриеш чувствата си, но хубаво прецени дали си струва- какво губиш и какво печелиш. Може при теб да се получат нещата айде успеххх
    Да мен най-ще ме е яд да не останем фр..шоту без негу няма да мога

ами аз също си мислех че съм влюбена в най добрия си приятел и ся ходим и разбрах че така не мога искам той да ми е приятел и страшно много го обичам но явно само като приятел и незнам как да му кажа защото ме е страх...... така че от личен опит казвам ти момиче ако си сигурна само ако си сигурна в чуствата си действай !
    ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD

Цитирай Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
    Ами аз също си мислех че съм влюбена в най добрия си приятел и ся ходим и разбрах че така не мога искам той да ми е приятел и страшно много го обичам но явно само като приятел и незнам как да му кажа защото ме е страх...... така че от личен опит казвам ти момиче ако си сигурна само ако си сигурна в чуствата си действай !
    А преди да тръгнете ти ли му каза първа,че го харесваш и че имаш повече от приятелски чувства към него ?? : ) : )

Според мен това чувство с времето ще отмине и така няма да загубиш най-добрия си приятел

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си