Преди няколко седмици осъзнах,че според мен съм направила най-голямата грешка в живота си..Един приятел ми каза,че според него съм се влюбила в едно момче (а това момче е най-добрият ми приятел!)
Отначало разбирасе отрекох това да бъде истина,но уви след няколко дни се обедих,че наистина чувствата ми започват да стават повече от приятелски..Нещо започна да ме влече към него..усещах как искам да бъда близо до него да го докосвам..простоо..го исках адски много..Но се замислих,че колкото и да е все пак това беше най-добрия ми приятел,който знаеше всичко за мен и винаги ми помагаше,когато имах проблем..винаги беше до мен във всички трудно моменти..правел е толкова мн неща за мен..както и аз за него,че просто ми се стори невъзможно да бъда с него.Искам го страшно много,но мисля,че ако разбере и не отвърне на чувствата ми не само ще ми разбие сърцето ами и дори след това няма да можем да останем приятелиии просто приятели..а да не говорим за най-добри,а аз просто не мога да си представя животът ми без подкрепата и приятелството на това момче..
Проблемът е такъв,че искам да тръгна с него ако ест той ми даде шанс..но в един момент разбирам,че ще изгубя най-добрия си приятел и че вече нищо няма да бъде както преди..
Чудя се дали да му кажа..какво чувствам,но съм мн объркана и незнам как може да реагира.. А пък ако не му кажа мога да испусна шанса си с него ако имам такъв..единственото нещо,което ме спира да му кажа е,че сме мн добри фр..когато съм ходела с други момчета винаги на него съм казвала ако имам проблем с някое гадже и общо взето всичко което ми се случва..той е човека който най-добре ме познава в последните 2,3 години и ако го загубя няма да си го простя НИКОГА!! Така,че ако може да чуя няколко мнения,какво да права,дали да му кажа или да оставя вс така и да бъдем най-добри приятели..
Мн съм объркана