- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Жалка история...
Знаете ли... писна ми да се разделям с ценни хора за мен, писна ми. Защо ли? Защото нашата скъпа държава не може да им предложи добър стандарт на живот и те са принудени да потърсят по-добро бъдеще...Срам ме е, че в моята страна някои хора са едва ли не принудени да бъдат далеч от близките и приятелите си, само и само да намерят по-добро бъдеще. Срам ме е, че съм българин.
така като говориш ти ставаш жалка история
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
не трябва да те е срам![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
прав си 4е нети дава добра среда за изява и каквото и да било ама как 6те те е срам 4е си българин ами като те е срам махай се от държавата ве![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Гордея се със страната си, плюя на държавата... надявам се намирате разликата...
Много си прав !! Евала !![]()
Абсолютно...Първоначално написано от lmao
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i nie,s kakvo mojem da ti pomognem????![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми прав си...и аз така мисля-обичам родината, мразя държавата.Но не се срамувам, че съм Българка
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
abee za vss sa vinovni skapanite ni upravlqva6ti,no az sum gorda 4e sum bulgarka...![]()