- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ядосвам се
Значи сега тате ми вика да отида до магазина,но аз му викам ,че съм още по пижама и ,че по-късно ще отида..А пък той като почна да ми крещи и да вика добре аз ще отида,но повече никога да не сте ме помолили за услуга и каза ,защото двете със сестра ти сте много неблагодарни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе тате не ме е бил нито се кара много ,но като става дума за магазина почва мн да крещи
Кво да правя ;(
Просто е трябвало да се облечеш и да отидеш . В крайна сметка само за тази услуга те молиПървоначално написано от Chery
![]()
Просто е бил изнервен, за това така ти е казал. Понякога баща ми също се ядосва за дребни неща, но пък и на него не му е едно на главата. Гледай да се реваншираш по някакъв начин.![]()
А ти какво правиш в 12 на обяд по пижама?![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Явно е станал с дупето нагоре тази сутрин или с лице към чершафа както се изразява един мой приятел.![]()
Не го приемай толкоа навътре, явно си доста чувствителна и се обиждаш.Моя баща също се изнервя, когато бездействам вкъщи, но всеки има своите моменти на мързелуване.Аз не обичам много да се мъкна напред назад из квартала натоварена като магаре с торбички, но какво да се прави трябва да помагам, не само в домакинството, но и в пазаруването и така.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е кво толко те е накарал да направи6?едно не6то те е помолил и ти итва неиска6 да направи6 еми после 6то се ядосва
бе да ти имам проблемитебахти лигавите хора сте бе
мии тати ми се развика..
ма верно ли
![]()
ми бегай се самоубивай кфо чакаш.Ти ако зн другите какви проблеми имат,ше ти стане неудобно,че пускаш такива теми
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Епа случва се ... всеки има лоши дни , може днес да е бил неговия...а и все пак не те моли да нацепиш 5 тона дърва...![]()
Трябвало е да отидеш до магазина,какво толкова?А баща ти малко е прекалил,но сигурно е бил в лошо настроение.
Мен ме наще ме хранят всеки ден вие за 1 викане...
Първоначално написано от vAn_;
+1 moje i da e bil qdosan 4ovekaПървоначално написано от dark_player
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да ви имам проблемите...
Еми...Ако постоянно те моли и ти всеки път правиш проблем така е... Всеки се изнервя ако все му се налага да преговаря за това кой да иде до магазина и кога.Дразнещо е.Следващия път просто отиди...![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!