.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на Chery

Ядосвам се

Значи сега тате ми вика да отида до магазина,но аз му викам ,че съм още по пижама и ,че по-късно ще отида..А пък той като почна да ми крещи и да вика добре аз ще отида,но повече никога да не сте ме помолили за услуга и каза ,защото двете със сестра ти сте много неблагодарни Иначе тате не ме е бил нито се кара много ,но като става дума за магазина почва мн да крещи Кво да правя ;(

Re: Ядосвам се

Цитирай Първоначално написано от Chery
    Значи сега тате ми вика да отида до магазина,но аз му викам ,че съм още по пижама и ,че по-късно ще отида..А пък той като почна да ми крещи и да вика добре аз ще отида,но повече никога да не сте ме помолили за услуга и каза ,защото двете със сестра ти сте много неблагодарни Иначе тате не ме е бил нито се кара много ,но като става дума за магазина почва мн да крещи Кво да правя ;(
    Просто е трябвало да се облечеш и да отидеш . В крайна сметка само за тази услуга те моли

Просто е бил изнервен, за това така ти е казал. Понякога баща ми също се ядосва за дребни неща, но пък и на него не му е едно на главата. Гледай да се реваншираш по някакъв начин.
    А ти какво правиш в 12 на обяд по пижама?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Явно е станал с дупето нагоре тази сутрин или с лице към чершафа както се изразява един мой приятел.
    Не го приемай толкоа навътре, явно си доста чувствителна и се обиждаш.Моя баща също се изнервя, когато бездействам вкъщи, но всеки има своите моменти на мързелуване.Аз не обичам много да се мъкна напред назад из квартала натоварена като магаре с торбички, но какво да се прави трябва да помагам, не само в домакинството, но и в пазаруването и така.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    е кво толко те е накарал да направи6?едно не6то те е помолил и ти итва неиска6 да направи6 еми после 6то се ядосва

бе да ти имам проблемите бахти лигавите хора сте бе мии тати ми се развика.. ма верно ли ми бегай се самоубивай кфо чакаш.Ти ако зн другите какви проблеми имат,ше ти стане неудобно,че пускаш такива теми
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Епа случва се ... всеки има лоши дни , може днес да е бил неговия...а и все пак не те моли да нацепиш 5 тона дърва...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябвало е да отидеш до магазина,какво толкова?А баща ти малко е прекалил,но сигурно е бил в лошо настроение.

Мен ме наще ме хранят всеки ден вие за 1 викане...
    Цитирай Първоначално написано от vAn_;
    Не ми дават да си махам веждите в средата .Един път ги махнах, обаче ме разбраха и ме смазаха от бой, втори път ги махнах, пак ме смазаха от бой и ми казаха, че ще ме изпъдят от вкъщи, щот съм бил педера*т?!?

Град
    В АдА
    Ебати сериозния проблем

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от dark_player
    Епа случва се ... всеки има лоши дни , може днес да е бил неговия...а и все пак не те моли да нацепиш 5 тона дърва...
    +1 moje i da e bil qdosan 4oveka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    У дома пред компютъра
    Да ви имам проблемите...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Просто е бил изнервен, за това така ти е казал. Понякога баща ми също се ядосва за дребни неща, но пък и на него не му е едно на главата. Гледай да се реваншираш по някакъв начин.
    +1

Еми...Ако постоянно те моли и ти всеки път правиш проблем така е... Всеки се изнервя ако все му се налага да преговаря за това кой да иде до магазина и кога.Дразнещо е.Следващия път просто отиди...
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си