- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мога ла да отида сам на уролог ?!?
Здр. наскаро по главичката на пениса ми се появиха едни малки червени точици.Решех да отида на уролог,но не искам да казвам на родителите ми .. та въпроса ми е .. Мога ла да отида,сам,на уролог ?!?
estestveno 4e moje6, no trqbva da ide6 pri GP-to si parvo osven ako ne ide6 na 4asten pregled.
Забравих да спомена,че съм на 15 .. мерси мн за отг.и да попитам на уролог или на кожен лекар трябва да отида ?
Това, че си на 15 не е проблем. Законно родителят трябва да е осведомен за здравословното състояние на непълнолетния, особено при назначаване на конкретно лечение, но това не се спазва. Върви при личния си лекар и ако не те посъветва друго му поискай направление за специалист по кожни и венерически болести (още повече, че щом искаш да скриеш от вашите, значи истината е някъде там). Можеш да го попиташ за съвет при кой доктор да идеш точно.
Най-добре говори с вашите. Каквото и да е те ще те разберат, още повече щом се касае за здравето ти.
Ами не знам - можеш ли ?! Аз мисля, че можеш, за теб - не знам.
Don't tell me what I can or can't do !
това е проблем за дерматолог/кожен лекар!Първоначално написано от Playboycho
не вярвам колега да откаже преглед на дете. ако се наложи лечение (в което се съмнявам) родителите трябва да бъдат поставени в течение. изключение правят виталните индикации, но случаят не е такъв.