.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Ako hodish s nqkoi chovek ot mn vreme (4-5 god.) ne bi go zarqzal zaradi nqkakyv flirt,nali?!Nito si siguren dali shte prerastne v neshto po-seriozno,nito nishto.Az syshto pyrvo ne bih si ostavila priqtelkata ako bqh na negovo mqsto.Sled vreme bih.Kak go kaza ako iskashe da q ostavo-do sega da go e napravil.Ne e tolkova lesno.
    не съм казвала , че би я зарязал заради мен.. .а и вече не ми пука..... абе нз.. според мен ще ти се обади

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Poslednite 2 repliki v "Purvichen instinkt" shte ti dadat otgovora, koito tursish.
    E,gledah go.Neshto replikite ne mi dopadnaha,osobeno chastta s dechurligata.Haresa mi tova "ne moga da se pozvolq da te obicham".Ama tq e po-napred.Ta ti koe tochno imashe predvid?

Мега фен Аватара на amatorium
    Poslednite 2 repliki v "Purvichen instinkt" shte ti dadat otgovora, koito tursish.
    Malee,sega shte me karash i filma da teglq...Ne moje li da gi citirash
    Haide, ne te karam na neshto losho.
    Mislq,che sym go gledala,no tochno poslednite 2 repliki mi se gubqt neshto

Ama 1 ili 2?To imalo i 2..sega ot 2006god.
    1 - Replikata e: "Shte se ebem kato zaici i shte si gledame jivota"
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    miSs^SixTy просто не разбра какво имам в предвид или избяга от въпроса .. Няма значение, както казах - личен избор.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен
    Shte se radvam ako i oshte hora si izkajat mnenieto..kakvoto i da e to

е какво като не я харесва ли компанията му щом са заедно той сигурно я харесва поне малко...ти как би се чуствала...ако след време имаш приятел и разбереш , че той води момиче у тях ...с цел секс..разбира му е ,че те привлича ама помисли после като си легнете няма ли да ти тежи на съвестта как си постъпила спрямо това момиче....и какво ..ясно е че иска само секс...и нищо повече..толкова ли ниско искаш да паднеш..та да си за него само 'чукам и паля' и след това си ходи при друга..еми то пък човек ...понякога трябва да се отдава на изкушенията, но друг път не ,....
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

пък и дори да излезе нещо сериозно от закачката ви няма да те гризе ,че връзката ви е изградена на нечие нещастие?
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Повече от фен
    Dobre.Razbrah,che vs me napadate otnosno postypkite mi..qsno mi beshe,che shte stane taka.Da,gadno mi e za neq.Znam,che i tq ne e sveta voda nenapita,no kakvato i da e nqmam pravo da i prichinqvam tova i ne iskam,no taka stava v kraina smetka,koeto nikak ne mi haresva.Ne se opravdavam v momenta.No celta na temata ne beshe otnosno tova,kakvo pravq az..a za nego.No kakto i da e.Qvno adekvaten otgovor po otnoshenie na temata nqma da polucha. Ne sym iskala da se sluchva taka.Ne sym iskala da se vliubvam v nego.Ne mi e samo zaradi sex-a.Sex nad pyt i zad pyt..samo jelanie da ima.Az ne iskam da e samo zaradi sex-a.Da ne mislite,che mi e mnogo zabavno.Toi s neq,a s men ot vreme na vreme.300 pyti shteshe da e po-dobre da si haresam nqkoi,koito e neobvyrzan.Taka se stekoha obstoqtelstvata.Ne iskam da se opravdavam.Ne e tova celta na temata!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си