Zdraveite!Predvaritelno se izvinqvam za latinicata.Ta znachi s edno momche se poznavame ot fevruari.Toi e na 22,a az na 16.Da znam ot sega kakva vi e reakciqta .. i moqta beshe takava.. Toi e ot moq grad,no jivee i uchi v drug,koito e na 250km ot tuk.Idva si v meseca 2 pyti,no kogato si doide si hodi na selo,zashtoto tam sa golqma kompaniq i sa ot malki zaedno.Ta az hodeh pri edna priqtelka tam vseki pyt,kogato toi si idva i taka si se vijdahme.Poslednite 2 pyti obache bqha fatalni Misleh,che ne me hharesva ,che sym malka i t.n. ,no ednata vecher toi me izvika navyn i mi kaza vs,koeto misli ...Kak me haresval,no vmomenta nqmalo vyzmojnost za po-seriozni otnosheniq(ima si priqtelka,s koqto uj ne sa v dobri otnosheniq).Mojelo da se vijdame ot vreme nq vreme.Tam na seloto.I me pokani u tqh..ne se stigna do sex..az ne pozvolih.Beshe pil i t.n.No doide i dr-ta sedmica,v koqto toi si doide(mesec po-kysno mislq),kogato pak si govorihme i pak stana taka che se ozovahme u tqh i pak ne se stigna do sex poradi tehnicheski prichini Prosto tehnite se sybudiha i ne znaehme dali shte doidat na 2riq etaj.No kakto i da e.Znam,che moje bi mu e samo za sex-a,no toi vinagi pravi taka,da si mislq,che ima neshto poveche.Tazi priqtelka,kydeto hodeh pri neq na gosti na seloto sega zaminava da uchi v dr grad(dori i lqtoto nqma da e tuk) i nqma kak da stane rabotata prosto..da hodq tam.Ta mi e chudno dali shte me potyrsi pri polojenie,che si idva sybota i nedelq i to 2 pyti na meseca..dali bi si ostanal tuk v grada.Znam,che ne go poznavate i ne znaete kakvo mu e v glavata.Prosto iskam da vi chuq mnenieto.Znam ,che povecheto shte kajete,che iska da me izchuka...pochti mi e qsno...no prosto mi e hubavo s nego...Taka mi e zamaql glavata ...kakto po filmite.Ne sym porednata kurva,koqto tyrsi batko,za da q pocheshe ...Ot malka se zarichah,che nikoga nqma da si haresam mnogo po-golqm ot men ..a eto kakvo stana.Samo ne mi kazvaite da si namerq nqkoi dr...zashtoto za momenta mi e neposilno...mnogo go iskam
P.S.Ne znam dali temata e za tuk ili za liubov,no t.k. sex-a igrae po-vajna rolq tuk ot liubovta..reshih da q pusna v tozi razdel.