- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечна ЛюбоВ?!
аа ВярВате ли Във ВеЧнАта ЛюбоВ?СъщесТвуВа ли споРед Вас а?
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
днеска ми върви на сичките въпроси да отговарям с " не "![]()
![]()
относно темата : не![]()
![]()
no doubt-don't speak
не не вярвам във вечната любов![]()
:P :P
![]()
![]()
не-е-е-е-е-е-е няма вечна любов ,защото ако имаше такава нямаше да сваршва и всичко щеше да е любов
opRedeleno vqrvam![]()
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Няма такова говедо като "вечна любов".Айнщайн не случайно е казал: "На този свят, две неща са вечни - Вселената и хорската простотия... Като се замисля, за първото не съм сигурна
"
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
може и да има вечна любов но се среща мн мн мн мн мн рядко...почти никога.. :P
Не е казано , че човека с който си трябва да е човека, който вечно ще обичаш...Винаги има един човек, който оставя в сърцето ти отпечатък за цял живот (дори и събитията да се случат така, че да не си с него ти ще го обичаш вечно)
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ъх... сложно е.
Не знам, много ми се иска да вярвам.
Но в общи линии гледам да съм възможно най-реалисти4но настроена. Вярвам, 4е има 4овек, с когото можете да си паснете, да ви е добре и да искате да остареете заедно... И да, да се оби4ате до края на живота си, въпреки 4е не става въпрос за същата любов и страст, която сте имали в на4алото![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз силно вярвам,че има вечна любов.Но това между 13-16 годишни деца може да е любов,но тя вече не е вечна
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Не,не вярвам. Може би след любовта идва вече привързаност,но вечна любов нз
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има ве4на любов,но не винаги е щастлива![]()
Силно се надявам да има.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен няма любов та камо ли вечнаа и вече има такива теми
Такова животно-НЯМААААААААААААА!!!!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Има любов, но тя е по-скоро.. разбирателство, компромиси и най-вече навикИма хора, които се женят и до края на живота си са заедно, те се обичат по някакъв начин, но не е този, който уж е бил в началото, смисъл такъв те са заедно, защото така им е по-приятно, за да направят семейство, да имат деца и да ги отгледат пълноценно като едно истинско семейство.. Това, ако е любов за вас - да, има, но за мен това е просто един по-добър начин на живот..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не знам дали вярвам, но поне се надявам. Въпреки, че в 1 миг нещата поизбледняват. Просто няма начин. И все пак си мисля, че ако не вечна, то поне мноооооого дълга любов има.
Първоначално написано от krem4et0
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
айде бегай бе вечна любов ..........Първоначално написано от kiflata
![]()
![]()
такова животно няма.надявам се да не съм ти разбил детските мечти
това е като въпроса за перфектните хора...Първоначално написано от kiflata
Няма перфектни хора=>няма вечна любов..Логично е
vechna lubof nqmaa !! ;] 1. se nqkoi shtee ymree ii 2. nqma vechni neshta ;]
Айнщайн е казал безкрайни,не вечни,така че тва изобщо не е кзано на място.Първоначално написано от fuck_me_pls
Пък тия дет разправят че няма...НА КАКВО СЕ ОБОСНОВАВАТЕ???То всеки може да каже да има или не няма.И кво?Глупави празни приазки...
Иначе аз вярвам пък дали има,ДАНО!!!...
Има.Но сам трябва да направиш така,че да остане огъня между двама души.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.