- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си замълча ли ??
Ходя с едно момиче в което съм много влюбен ама много.Обожавам я имахме доста проблеми,но ги преминахме.Вчера трябваше да хода да спя в тях защото тяхните ги нямаше.Но аз отидох вечерта на дискотека и не отидох и тя каза че няма проблем.Днес не ми звънна а винаги ми звъни като стане.. аз и звънях но не ми дига.Нямаше какво да правя и й влязох в скайп тя има моята парола и аз нейната.И видях неща които по добре да не бях виждал.. Как пише на бившия си как му говори някакви "целувки тама .. а у мило слънчице .. ай да си лягаме ела при мен" и т.н.. Мислех,че ме обича толкова време ми се молеше да сме заедно накрая се съгласих и се влюбих в нея.Обичам я толкова много а сега незнам какво да правя.Тя е на плаж и каза че в 2 ще се прибере.Няма я .. незнам къде е ако е с него .. Страх ме е да не я загубя,защото аз не съм толкова читав и все аз преебвах нещата между нас .. Но сега съм много влюбен в нея .. нЕзнам какво да правя .. Неискам да я загубя !!
Сиг с тва,което му е писала е искала да ти напраи на гадно за нещо,може би не му го говори наистина а просто иска ти да го видиш и да ти стане гадно на теб..!!А пък ако знаеш точно къде ходи,защо не отидеш и не видиш с кой е...а за тва че си го видял по-добре и кажи!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
suglasna s predniq komentar![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
И аз се съгласявам с тва мнение!Първоначално написано от fuck_me_pls
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами незнам тя незнае че аз мога да го видя,защото и казах че няма да влизам там .. и съм забравил паролата.. А пък и тя ми каза,че я е сменила ама аз незнам какво ми стана викам я да вида .. ии ;( ;( Ами сега се прибра и ми писа и вика отивам да се къпя .. А там като са си писали с това момче и той и вика "Държиш се мило ама утре пак ще се върнеш при твоя" и тя ми вика "Не,не няма :*:*:* (h) " ... незнам неискам да я загубя .. ама ако и кажа ще се скараме .. не съм бил толкова зависим от някоя .. обичам я неискам да я загубя .. ;( ;(
така мисля и азПървоначално написано от fuck_me_pls
Im hot you are not!
Eeeм гадничко,ама за какво може да се държи така какво си напраил след като като си и казал,че няма да спиш в тях оная вечер тя е казала няма проблем..деба и офцата..ше ме извиняваш ама мн гадно е постъпила първо ти каа че няя да има пр а после се държи така!Първоначално написано от boy toy
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ako naistina pri purviq propusk tq ti4a pri biv6iq si ne te zaslujava.... no se sumnqvam da e taka...moje bi naistina e iskala da ti napravi gadno, tui 4e i az sum suglasna s dvete momi4eta- potursi q i ako vidi6 4e ne e s nego i se izvini ako trqbva,pitai q za problema.... i vsi4ko 6te potrugne moje bi![]()
GOOD LUCK !![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Глупаво сте постъпили и двамта. Поговорете като големи хора.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
след като ти си я прецакал като не си си удържал на думата и си отишъл на дисктека, вместо при нея, спокойно може да очакваш да ти се върне. все пак и е станало гадно, дори и да не го е признала.
а относно паролите и skype ... предишния ми приятел ми знаеше паролата и си беше истински ад да влиза и да се кара с всеки, който ми каже "здравей". може наистина да си толкова хлътнал, обаче по тоя начин и показваш, че не и вярваш, че я ревнуваш и т.н. и така, според мен, би я загубил по-лесно
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
да и аз съм съгласна но можеби от др страна(без да се обижда6) защото те е питала да спи6 у тях а ти си бил на диско може да й е станало гадно и да е казала няма проблем просто за6тото не може да те накра на сила да спи6 у тяхПървоначално написано от fuck_me_pls
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Ами нямам представа значи преди около 2седмици се бяхме разделили аз спах с друго момиче тя разбра.Ама бяхме скъсали нищо молих и се да се съберем.И й казах ако мисли да ме нарани да ми каже и ако неиска да сме заедно след това което направих тя каза не бе ще ми мине.А сега какво ;( защо го прави вижда колко съм обсебен от нея.Но естествено не ми вярва защото ми се носи много лоша слава .. на курвар,женкар и да бях такъв но сега съм лудо влюбен в нея .. ;( ;(
твое си е решението,но щом я обичаш /или поне така казваш/ ще трябва да й кажеш и да го обсъдите според мен..
НЕ ИСКАМ и НЕ ЗНАМ се пишат отделно![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
Ми пич, момичето е искала да бъде с теб цяла вечер и след като ти е казала че тяхните няма да ги има , ти толкова ли не можа да се досетиш? К'во... тряаше да ти се моли да идеш у тях ли? Вместо да си беше развявал г*за по дискотеки да беше отишъл у тях...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Щом те мъчи-говори.
[size=7][b][u]fosse cos
ami normalno...predpo4el si da otidesh na disko vmesto da budesh s neqna disko moje6 da si hodish kogato poiskash,a tehnite samo edna ve4er gi nqma i e imalo vuzmojnost da ste zaedno i ti si otkazal
donqkude si go zaslujava6
Ами най-добрия ми приятел.Имаше рожден ден .. а пък и цял ден бях с нея!! И сега като и казах че съм видял и тя почна да се смее.И вика а бе той не значи нищо за мен.. ;( ;( и сега само се караме ..
moje naro4no da go e napravila za da te narani,za6oto si predpo4el diskotekata vmesto neq i za tva,spoks 6e vidi6,4e vsi4ko 6e se opravi,prosto si daite vremeПървоначално написано от boy toy
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А,дали не го е направила ,за да провери дали ти ще прочетеш,демек дали й имаш доверие.Тя може и да знае,че примерно няма да можеш да си замълчиш ако прочетеш такова нещо и да те пробва.Хем да си върне,хем да провери ...
ами ако тя е знаела че и знаеш паролата според мен го е написала за да те подразни и да види как ще реагираш и какво ще и кажеш като го прочетеш.Според мен тя ти се е расърдила че си отишъл на ден ден на твоя фр.а не си отишал да спиш в тях.това го е направила щото ти е била ядосана и според мен като си го праочел ти е искала да те накара да ревнуваш и да види как ще реагираш.Според мен тя иска да разбере дали я обичаш истински и дали държиш на нея.или просто искаш да отидеш на купон и да се веселиш а тя да си е сама в тях.Първоначално написано от boy toy
![]()
ami az q obi4am mnogo i sum i go dokazval ne vednuj .. prosto otidoh 1 put nqkyde bez neq .. a pyk i tq e na 15 nqma6e da doide s men .. obi4am q mnogo stra6no mnogo .. no prosto tq e tolkova naduta i ligava ii prosto prekalqva a i sega mi se svalq s drugi .. pyk i do sa se karahme i tq mi vika mi huu 6tom iskash da e taka neka da e krai;(
Vij se samo kak govorish bila nadyta i ligava.. takava ama yj q obichash..Spored men si e pisali takiva neshta s bivshiq zashtoto e bila naranena i i e stanalo typo che si predpochel diskotekata ot tova da si s neq po4yvstvala se e sama i pisala na tozi ot koito shte polychi vnimanie prez vremeto kogato teb te nqma
![]()
ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!
Ако аз съм сама и го кажа на приятеля си, а той не дойде, ще го застрелям. Избираш дискотека пред цяла нощ с момичето, което обичаш. И аз обичам дискотеките, но пред мисълта, че ще съм с моя любим, няма до отида на дискотека много ясно. ти си си виновен.
IZLAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!!
Ti si vlqzal ot tvoq comp nqma kak da imash neinata hronologiqxax moje prosto da i vlezesh v skype pak i si postapil super tapo na discoteca moje da utidesh vseki den omg
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щом не искаш да я загубиш.поговори с нея и й се извини,защото нея я е издразнило това,че не си отишъл да спиш в тях,ами си предпочел да отидеш на дискотека,така че й се извини и се опитай да оправиш нещата...![]()