- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Namerih si nova priqtelka yeaaaaaaaaaaa !!!
Vsi4ko vurvi extra az govorq mn ama tq ne6to ne mi govori mn mn no se razbirame spi v nas sexa e qk malko e hladna oba4e samo 4e stana tq kakvato stana v4era kakto bqh v poza dundi krokodila i tq vze 4e se spuka eba gi sexshopovete tiq neznaqt kvo prodavat
Да ти го начукам![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
e az pone nema da se spukam kato mi go na4ukash:
D:
: D
:
Дай я насам. Аз ще я оправя, след кратко ползване ще я върна.
С капчица го залепи , после ти не го мисли![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ophelia stiga be beb4e vijdam 4e imash dobri obnoski ama nedei da govorish taka s toq COPNAT ezik ne e blagoprili4no DAMN xaxa x xa xaxax xa x xax Xtuning kopele ti si izrods kap4ica go zalepi i v guza i go zavri xaxaa x izrod izrod
![]()
Тъп си , и то МНОГО !!! Типичен селянин айде хващай коня и на село !Първоначално написано от babybro
aaa tak tak tak mani nedei da vadish torbata s lafovete![]()
Първоначално написано от emchetyyy
Може![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stiga be hora kakvo sum vi narpavil be kvo mi ranqvate 4uvstvata postoqnno lelele hora stavate BEZ NIKAKVI ZADRUJKI ujasss kude otiva tazi bulgaria krai daje i sexkuklite sa kitaiski mentaci ujas vsi4ki sus SLADKO-KISELO nastorenie: D:
: D
: molq vi nedeite zasqgam se uuuu
Айде бе , стига си писал празни постове само да ти е отгоре темата !!! Ставаш досаден !
Представи си, че новата ти приятелка види какви глуппсти пишеш (на 6likovaIca), мисля, че ще бъде много разочарована...![]()
nali![]()
Малоумник.
кво ?Първоначално написано от babybro
![]()
oleeee.. az sum mn zle be.. zacepih za kakvo stava vupros sled 5 sekundi.... hahah .. taq tema me razbi oba4e :P
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...