.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    само и единствено във въображението ти

За бившите.....

мразите ли ги и защо скасахте лично аз сам много добра приятелка с бившите ми гаджета е не сас вси4ки
    Im hot you are not!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Моля?! Не ги мразя но не съм им и приятелка.Така да се каже сме на Здравей! и Здрасти!.И ако говорим за нещо то е училище.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Re: За бившите.....

Цитирай Първоначално написано от lips of an angel_F
    мразите ли ги и защо скасахте лично аз сам много добра приятелка с бившите ми гаджета
    Не..защо да ги мразя?Нямам причина да ги мразя,не сме приятели но..аз гледам напред а не назад..вече са бивши - минало е..и все пак търся настоящият
    Желязна Девица

Град
    Shumen
    Vsyshnost imala sym 1 gadje.Sega go preziram.Bih kazala daje che silno go nenavijdam.Slava bogu che lqtoto nqma da go vidq shtoto ako mi se mqrne pred ochite tozi strahlivec da skocha da go nashamarq!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    В АдА
    Не се разбираме особено единия даже и бой е ял защото ме нарече курва

Не мразя нито един бивш. В различни отношения съм с тях - с някои си говоря, с някои съм за Здрасти-чао, други пък се правя, че не ги виждам...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    "градът на мечтите"
    Не,не ги мразя.А и защо да го правя?Напротив,дори сме много добри приятели но естествено те вече са минало
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ми не, не ги мразя. Няма и за какво... Това че не е потръгнало, не значи че трябва да сме врагове. Има само един с който не мога да бъда приятелка, но това е защото той е от типа момчета които не могат да се премерят че са ги зарязали...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zna4i s edni sme na zdrrasti,4ao,s drygi izob6o ne si govorim
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не ги мразя с повечето сме на здравей-здрасти това е
    Суетата.Моят любим грях.

Не изпитвам каквито и да било чувства към тях.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

i az sam na zdravei zdrasti .. ponqkoga daje se praq na razseqna i tva ne praq
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не мразя нито един бивш. В различни отношения съм с тях - с някои си говоря, с някои съм за Здрасти-чао, други пък се правя, че не ги виждам...
    + 1
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм виждала нито 1 момче, с което съм излизала преди, с години.не ми и трябва. Безразлично ми е.

Ne gi mrazq, nito pak sam im priqtelka, nito pak te sa moi priqteli nqkoi sa me naranqvali mnogo i edno zdr daje ne zaslujavat, kato naprimer posledniq, no tova e dr tema na razgovor Kazvam im "Zdravei" ot uvajenie i ne poglejdam Nazad - "Spomenite si predishni, slagam v grafata Bivshi!"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не ги мразя,не мога да мразя някого,когото съм обичала/харесвала. Не държа да са ми приятели,но ако момчето е точно бих искала да поддържаме някви взаимоотношения.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не сме приятели, определено, с никой един от тях. Всъщност само с един от тях съм в по-добри отношения и можем да си говорим спокойно, но той не е в България вече
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С 2ма от тях сме добри приятели, с останалите поддържам някаквъ формални отношения. Говорим за разни неща и толкова.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    С някои от тях не си говоря, с някои сме на Здравей-Здрасти, но не мразя никой от тях..по-скоро са ми безразлични

Бившият е част от живота ми,обичам го,уважавам го,нуждая се от приателствово му и знам,че винаге мога да разчитам на него.Благодарна съм,че точно това е момчето,което спечели сърцето ми

Град
    Пловдив
    po princip ne si govorq s bivshite..zashtoto s vsi4ki kasaneto be6e s karanici i tem podobni.. edinstveniq na koito sam progovorila e segashniq mi priqtel ,s koito sam ot mnogo vreme :}

Не ги мразя. Поддържаме си нормални отношения, а с последния се разделихме, защото нещата между нас просто не се получаваха Не виждам смисъл да мразя някой, който е бил до мен и ме е подкрепял
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

С приятеля ми се разделихме преди 5 дни.Не го мразя, въпреки че ме нарани много, но в момента не си говорим особено, тъй като ситуацията е малко особена , излизаме в обща компания.Надявам се с времето нещата да се опавят.Той беше първия ми приятел и го обичах много и все още го обичам, но се опитвам да продължа напред. Бяхме заедно 11 мес. и сега ми е доста трудно.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    i az sum taka

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не мога да мразя човек към когото някога съм имала чувства,но не мога да кажа,че сме приятели.Според мен бивши гаджета не могат да бъдат приятели.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си