- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За бившите.....
Първоначално написано от lips of an angel_F
приятел съм си с всичките
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
безразлично ми е..все ми е едноинтересувам се от настоящите случки,не от миналите
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Не ме интересува.След това,което ми направи![]()
. Сега търчи покрай мен,иска съвети,иска да споделя.За нея вече ми стана безразлично,тъпо,нямах никаква причина да остана приятел с нея.Не ми пука и си свиркам напред
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
az sum priqtelka samo s edin...kakto kazvat"priqtelstvoto ponqkoga zavur6va s liubov...no liubovta rqdko s priqtelstvo..."!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Омраза точно не изпитвам - това си зависи само от това какви са били самите момчета. Но едни са ми приятели ,а други се правя на приятно разсеяна като ги видя.
Никой не мразя. В момента всички са ми безразлични. С никой от бившите си не съм приятелка и нищо и не съм изпуснала - няма нито един, който да заслужава дори да го запомня.
Не ги мразя. Няма причина за това. Разбирам се с 1-2, дори сме излизали ей така 'приятелски', доооста време след като сме се разделили.
За мен е супер глупаво да 'мразиш' или дори да не поздравяваш някого, с когото си бил в 'по-близки' отношения. Вярно, че понякога се получава малко сконфузно, като се засечете, ама в крайна сметка пък... "ходили сте някога", не сте "напълно непознати", колкото и да сте се променили с времето...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Няма причина да ги мразя .. имало е нещо свършило е и тва е![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
1voto mi go mrazix
biv6eto mi "zdr"