.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Заплетена история.....

Историята е малко заплетена... значи моята приятелка си харесва едно момче,но той не харесва нея....а мен.Аз научих затова от едно друго момче преди 2 дни.Работата е там че аз не казах на приятелката ми и снощи тя е научила от момчето което харесва, че харесва мен.И сега тя се сърди на него и на мен.Не разбирам защо на мен...та аз не харесвам момчето,не искам да си имам нищо общо с него,дори не го познавам лично.

Та въпросът ми е провилно ли съм постъпила аз като не съм й казала,че момчето което тя харесва си харесва мен?И вторият въпрос ми е, дали е правилно тя да ми се сърди на мен,дори ме е премахнала от скайп абонатите си...неразбирам защо пък на мен се сърди?

Ако бяхте на мое място как бихте постъпили?
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Голям фен Аватара на o0ps
    Сърди ти се, защото е тъпа и защото ти завижда че момчето харесва теб. Много ясно че си направила добре като не си й казала. Тогава тя щеше да си помисли че я лъжеш, защото и ти го харесваш. Абе заеби я...

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Заплетена история.....

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    Историята е малко заплетена... значи моята приятелка си харесва едно момче,но той не харесва нея....а мен.Аз научих затова от едно друго момче преди 2 дни.Работата е там че аз не казах на приятелката ми и снощи тя е научила от момчето което харесва, че харесва мен.И сега тя се сърди на него и на мен.Не разбирам защо на мен...та аз не харесвам момчето,не искам да си имам нищо общо с него,дори не го познавам лично.

Та въпросът ми е провилно ли съм постъпила аз като не съм й казала,че момчето което тя харесва си харесва мен?И вторият въпрос ми е, дали е правилно тя да ми се сърди на мен,дори ме е премахнала от скайп абонатите си...неразбирам защо пък на мен се сърди?

Ако бяхте на мое място как бихте постъпили?

Това дали ще й кажеш според мен си е твой избор,ти я познаваш по-добре и сама си решила дали е уместно да й казваш..Иначе тя не е постъпила правилно,защото няма никакво ,ама абсолютно никакво основание да ти се сърди за нещо,което ти не си могла да предвидиш..то всъщност историята ви наистина си е малко оплетена,защото в крайна сметка ако трябва да е сърдита на някой,то това е момчето, но от друга страна това са си човешки чувства,момчето не е задължено да харесва нея. Любовта невинаги е взаимна все пак. Това е моето мнение,възможно е някой да не го е разбрал и да не е съгласен,но..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    Montreal, CA
    Не трябва да ти се сърди,защото от написаното не виждам какво си й виновна ти Още повече,че не го познаваш лично ...
    По-скоро ти трябва да й се разсърдиш затова че тя прави такива изпълнения

един фр ми каза,че ако ми е истинска приятелка няма да се разсарди и да си развалим приятелството заради едно момче, но пък от друга страна наистина съжалявам че стана така...моята грешка съм я приела...но наистина нз какво да правя....
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен
    Град
    София
    ЩЕ постъпиш правилно,ако поумнееш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    един фр ми каза,че ако ми е истинска приятелка няма да се разсарди и да си развалим приятелството заради едно момче, но пък от друга страна наистина съжалявам че стана така...моята грешка съм я приела...но наистина нз какво да правя....
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ВИНАТА НЕ Е ТВОЯ!

Ти не си обръщала внимание на момчето и не си правила нищо, което да я подразни, според мен тя просто завижда. А ти буквално й даваш шанса да спечели тя момчето, тъй като то не те интересува, нали? Освободи се от необяснимото чувство за вина и се успокой, а ако тя продължи да върши гадости, е** й майката.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ти не си виновна за нищо!! Не си го сваляла,така че можеш да спиш спокойно И тя не бива да се сърди на теб,че дори и на него...Просто се ядосва,че той не я харесва
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Сърди ти се, защото е тъпа и защото ти завижда че момчето харесва теб. Много ясно че си направила добре като не си й казала. Тогава тя щеше да си помисли че я лъжеш, защото и ти го харесваш. Абе заеби я...
    +1

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    много точно казано

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zna4i ot edna strana e trqbvalo da i kaje6,no q pitai,kakvo 6e6e da se promeni,ako go be 4yla ot teb?sigyrno 6qhte da se skarate,tq ne e prava da ti se surdi,otkude nakude,tq se drazni,4e toi te har. i zatva e vsi4ko,otidi pri neq pogovorete i se nadqvam,4e ne6ata 6e se opravqt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си