- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скок с бънджи с гаджето?
Скачали ли сте с бънджи заедно с гаджето си? Каква беше тръпката? Страх ли ви беше? Къде скачахте? Чувствахте ли се по-спокойните като скачахте двамата?
Ако не сте скачали все още искате ли да го направите? Аз много искам да скоча с бънджи точно с моя човек..Но не знам дали не е проблем че нямам 18..
Споделете опита си![]()
ne,ne sum
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С гадже не съм. Скачала съм само с приятелка.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
От мноооого години искам да скачам с бънджи. И да, искам с мъжа да го направим, ама все няма кога да отидем до Аспаруховия мост![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не съм скачала ама много бих искала това ми е мечта.. с любим човек още по-яко.. е засега няма любим човек и явно сама ще скачам като имам път към София![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
да скачам сбънджи ми е мечтата от много време и искам супер много, но никой не се навива![]()
и... ясно е че не съмУспех на всички, убедена съм че ще е супер яко преживяване!
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Не, не съм, но много бих искала![]()
![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
![]()
![]()
ами аз не съм скачала ама мн мн мн бих искала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
не знаех че в софия се скача с бънджи може би от някой небостъргач или нз от какво иначе аз бих искал (урок по география номер 1 :аспаруховия мост е до варна)
Проблем е, че нямаш 18
Проблем е също, ако имаш проблеми със здравето, особено, ако са сърдечни. Много е яко, пожелавам ти да го изпиташ някой ден (не здравословните проблеми, а скачането)
Не съм пробвала, но много бих искала да пробвам точно с него![]()
![]()
Искам да скоча, ама не с гаджето.Аз направо ше се напишкам от страх докато съм във въздухатой само ше ме притеснява да не креща силно и тн...
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ооо, с него няма начин да стане. Хем той се страхува от височини, хем ме е страх, когато сме двамата, да не си пречим и да се нараним така.
Иначе самичка съм скачала, нямам нищо против пак да го направя.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз съм скачал сам с рокет бънджи .. ( мята те 35 метра нагоре и после свободно падане) и тогава се реших да не скачам с бънджи от мост ...
The Spark
Сама не бих скочила но с гадже може би... Не ми е мечта по принцип но ако той иска бих го направила.