.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

RezYltaTiTe Ot izPiTa

hora ot pleven sum i v4era sled kato svurshi koncerta otidoh da vidq rezultatite ot doma na u4itelq no tam mi kazaha 4e gi ima malko po nadolu ot suda ..ve4e sa izlezli i si znam rezultata :P
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    София
    Пиши грамотно,МА.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Пиши грамотно,МА.
    + 1 Какъв ли е?

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Пиши грамотно,МА.
    e pikloo nqma da mi govorish taka ..drisla takava vurvi v na maika si putkata spermoo
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

ba deiba drislite mu ..kvo sum vi kazala 4e da mi se ootvarqte be pi4ki grozni .. maimuni tupi mn ste tupi zaklevam se ama az kade sum trugnala i az da pisha po foumi da se zanimavam s izvunzemni

ba deiba drislite mu ..kvo sum vi kazala 4e da mi se ootvarqte be pi4ki grozni .. maimuni tupi mn ste tupi zaklevam se ama az kade sum trugnala i az da pisha po foumi da se zanimavam s izvunzemni

Мега фен
    Град
    София
    Виждаш ли,че ти каэах нещо много полеэно?Ако поумнееш,може и да станеш грамотна.Оттам вече няма да ти правят эабалежки каква си лейка и ще се нервиш по-малко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    vinagi mi e haresvalo obru6tenieto "drisla" zvu4i nqkak silno i napadatelno

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Та колко имаш?

[quote="Presley`n`Sum"]Виждаш ли,че ти каэах нещо много полеэно?Ако поумнееш,може и да станеш грамотна.Оттам вече няма да ти правят эабалежки каква си лейка и ще се нервиш по-малко.[

leko 4e napravo me zasrami ee ... shtoto az taq tema sum q napravila ne za dr a shtoto iskash da spodelq 4 ve4e rezultatite sa izneseni a tova 4e nqkakva si pikla doshla ot na maika si guza idva i mi se prai na nqkva interesna ili pone se opitva ne e e moi problem i nito me poznavash nito nishto 4e da mi kazvash az dali sum gramotna ili ne emi shte si pisha kakto si iskam ako ti pone imash malko mozak v glavata shte me razberesh kvo sum napisala ne e mn trudna vse pak vqrno 4e imam mn greshki i sum napisala s malki ili golemi bukvi ama go napravih za da bude interesno i po razli4no i ne e napisano na 4ujd ezik 4e da mi se durvish i da mi govorish kato nqkakva selqnka na ''Ma'' i poneje neiskam da se karam s nikoi shtoto okolko men ovci kolkoto iskash shte otstupq i nqma da se zanimavam pove4e a ti ve4e si pravi izvodi ..

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Та колко имаш?
    a zna4i po bg imam 4.432 po matematika po matematika 3.107

abe pone po mat hvanah 3 kata vupreki 4e vuobshte ne go o4akvah

Guest
    ебахти отношение....
    ае по спокойно,а?
    казвати човекът савсем с право да пишеш грамотно...ти...

neshto ne razbiram zashto beshe toq taka da se kaje skandal ama...

Има тема за резултатите, не е нужно да правиш още една!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=179940

+ Нарушила си 2 и 7 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си