- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- RezYltaTiTe Ot izPiTa
[quote="Presley`n`Sum"]Виждаш ли,че ти каэах нещо много полеэно?Ако поумнееш,може и да станеш грамотна.Оттам вече няма да ти правят эабалежки каква си лейка и ще се нервиш по-малко.[
leko 4e napravo me zasrami ee ... shtoto az taq tema sum q napravila ne za dr a shtoto iskash da spodelq 4 ve4e rezultatite sa izneseni a tova 4e nqkakva si pikla doshla ot na maika si guza idva i mi se prai na nqkva interesna ili pone se opitva ne e e moi problem i nito me poznavash nito nishto 4e da mi kazvash az dali sum gramotna ili ne emi shte si pisha kakto si iskam ako ti pone imash malko mozak v glavata shte me razberesh kvo sum napisala ne e mn trudna vse pak vqrno 4e imam mn greshki i sum napisala s malki ili golemi bukvi ama go napravih za da bude interesno i po razli4no i ne e napisano na 4ujd ezik 4e da mi se durvish i da mi govorish kato nqkakva selqnka na ''Ma'' i poneje neiskam da se karam s nikoi shtoto okolko men ovci kolkoto iskash shte otstupq i nqma da se zanimavam pove4e a ti ve4e si pravi izvodi ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.