.

Виж резултатите на анкетата: ПМГ или ХГ

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ПМГ

23 74,19%
  • ХГ

8 25,81%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Оххх,помагайте.Не знам кое от двете!

Кое ще ми препоръчате-ПМГ или хуманитарна гимназия? Аз мислех първо ПМГ,но после като че ли се разубедих.Иначе балът ми е 31,471.Не знам...кое е по-добро?

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Извинявам се,ама ХГ какво е? Аз иначе съм си за пМГ.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

ХГ Е ХУМАНИТАРНА

Голям фен Аватара на o0ps
    ПМГ ест...

в кой град ???
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    ПМГ ест...
    +1

Град
    sofiq o.k
    i 2-te sa hubavi no 2-to
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

[!]ПМГ[!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    зависи кое ти е повече на сърцето ама аз съм си за ПМГ
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Тапая, Кирибати
    Та те са двете абсолютни противоположности които можеш да избереш! Трябва да знаеш ти какво искаш, а не да питаш абсолютно непознати хора от форума какво да е бъдещето ти.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Цитирай Първоначално написано от Терорист
    Та те са двете абсолютни противоположности които можеш да избереш! Трябва да знаеш ти какво искаш, а не да питаш абсолютно непознати хора от форума какво да е бъдещето ти.
    Ами от една страна си прав,но аз съм добра и по български и по математика(казвам го защото и по олимпиади съм била,и на изпита имам високи оценки и за годината имам 6)и точно заради това не знам кое да избера.И двете са добри,но не знам после с математика ако завършиш каква специалност можеш да продължиш и изобщо.....МНОГО съм объркана

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ами защо не Математическа гимназия, щом си добра в математиката?За другите градове незнам, но тук, в София СМГ-то е лицей към Техническия университет, което мисля, че значи, че ако завършиш СМГ ти е 90% сигурно, че ще влезеш в техническия, а там е доста трудничко да влезеш и има доста добра преспектива за развитие.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    паралелно
    Така. Първо, кажи от кой град си. Второ, няма човек, който да е много добър и по български, и по математика едновременно. Винаги едното ти върви повече от другото. Трето, това, че имаш шестици по тези предмети в училище, не говори абсолютно нищо. Примерно, аз 3 години вече имам само отлични оценки по физика, два пъти съм минавала областния на олимпиадите, но не знам и бъкел. Така, че си помисли кое ще е по-доброто за теб - да зубриш думички до спукване или да решаваш смахнати задачи до припадък... Лично аз избрах езикова гимназия (от Пазарджик съм) и като гледам как ги гърчат онези в МГ-то, направо нямам думи... Изключително съм доволна от избора си.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    xg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от mimi_00
    [!]ПМГ[!]

ПМГ

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Е, явно не са ти чак толкова високи резултатите щом имаш бал 31 (особено като се има предвид,че сега изпитите са тест). Аз завърших ПМГ-то във Варна и съм много доволна (но ние не учихме много математика, а биология и химия), но аз винаги съм знаела какво искам. Помисли горе-долу с какво искаш да се занимаваш и ще разбереш къде да влезеш.

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Е, явно не са ти чак толкова високи резултатите щом имаш бал 31 (особено като се има предвид,че сега изпитите са тест). Аз завърших ПМГ-то във Варна и съм много доволна (но ние не учихме много математика, а биология и химия), но аз винаги съм знаела какво искам. Помисли горе-долу с какво искаш да се занимаваш и ще разбереш къде да влезеш.
    Подкрепям!

Казваш, че се двоумиш, само защото не ти е ясно как ще си продължиш образованието след 12-ти клас, т.е. към каква специалност ще се насочиш. Всъщност, вариантите са много, изборът е голям, реши с какво искаш да се занимаваш един ден. Макар че никога няма гаранция за реализация...

Успех все пак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си