.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ПОМОЩ- той си има приятелка

здравейте аз съм нова тук. а ето го и проблема. преди 2 години в един клуб във върна се запознах с един БАТКО. той е доста по голям от мен а може би и това ме привлече и се влюбих в него. Нооооо той си има приятелка. той харесва външния ми вид и между нас имаше доста закачки, флиртове но и така не стигнахме до нещо по сериозно. не знам какво толкова ме привлича в него- не е красота не е пари просто незнам защо толково се вкопчих в него. и сега той замина в чужбина, скоро ще се върне но тъй като варна е голям град а и той промени компанията в която излиза аз не мога дори да го виждам. кажете ми какво да направя за да го забравя. едва на 17 съм а вече МРАЗЯ ВСИЧКИ МЪЖЕ.

Намери си някой друг.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ogledai se ima tolkova mnogo mom4eta,dai si vreme i moje toi,kato se varne da stane ne6o,izlizai,zabavlqvai se puk ,kat se varne 6e my misli6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    stz.. =}
    ахъъъм.. ^^
    you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Клин клин избива.. както някой беше го казал... Опитай се да се дистанцираш от него и с времето ще го забравиш.. все пак си едва на 17, ще се намери и по-добър за теб
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    чужбина хахахах
    мила няма за какво да мразиш всички мъже Варна се пише така поправи си го,съвета ми е излизай с нова компания намери си някои на твоята вазраст или 2/3 години по голям от теб и ще го забравиш и ще се влюбиш много и ще го забравиш

Съвета ми е да стоиш далеч от него, че има доста ревниви момичета и нищо чудно да изядеш някой пердах.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не виждаш ли,че той си обича неговото момиче!?

ще го забравиш сега може и да не ти се вярва(и аз бях като теб)но времето (и сълзите при мен) лекува вси4о

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ще го забравиш сега може и да не ти се вярва(и аз бях като теб)но времето (и сълзите при мен) лекува вси4о
    благодаря за съветите

Дам,намери си друг!Пък и не разбирам момичетата,които знаят,че "въпросното "момче има приятелка и съзнателно се задеват с него.Не те разбирам,представи си,че това е твоето момче и то зад гърба ти,флиртува с друга Мраза ги такива,кучки!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Безнадежно е...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Дам,намери си друг!Пък и не разбирам момичетата,които знаят,че "въпросното "момче има приятелка и съзнателно се задеват с него.Не те разбирам,представи си,че това е твоето момче и то зад гърба ти,флиртува с друга Мраза ги такива,кучки!
    добре казано

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ПОМОЩ!..ми не се занимавай с него..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

намери я тая и БОЙ БОЙ БОЙ смажи я , отрепи я ..хаа после няма да смее да припари до тоя няма няма стига съм се лигавила ... попринцип това което неможем да имаме го жалем най-силно ... ако няма изгледи да скъсат скоро се откажи ...любовта идва когато най-малко очакваш

Град
    София

Re: ПОМОЩ- той си има приятелка

Цитирай Първоначално написано от anelia_17
    едва на 17 съм а вече МРАЗЯ ВСИЧКИ МЪЖЕ.
    Най-обичам такива изказвания
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Намери си някой друг.
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: ПОМОЩ- той си има приятелка

Цитирай Първоначално написано от anelia_17
    здравейте аз съм нова тук. а ето го и проблема. преди 2 години в един клуб във върна се запознах с един БАТКО. той е доста по голям от мен а може би и това ме привлече и се влюбих в него. Нооооо той си има приятелка. той харесва външния ми вид и между нас имаше доста закачки, флиртове но и така не стигнахме до нещо по сериозно. не знам какво толкова ме привлича в него- не е красота не е пари просто незнам защо толково се вкопчих в него. и сега той замина в чужбина, скоро ще се върне но тъй като варна е голям град а и той промени компанията в която излиза аз не мога дори да го виждам. кажете ми какво да направя за да го забравя. едва на 17 съм а вече МРАЗЯ ВСИЧКИ МЪЖЕ.
    Зарежи го.Опитай се да си намериш някой като за тебе.Не знам каква е тая мания 13-18 да ходят с некакви на 20-25.Просто не мога да го да повярвам
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си