.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какъв парфюм се харесва на момичетата?

Какъв мъжки парфюм се харесва на момичетата? Тия дни ще си взимам някакъв,само че нямам идея какъв да е...Въпросът е да не е някъв от тия Арманита и прочее,ами да не нещо за около 20-тина лева най-много...Аз досега имах STR8,дето е 15 лв,но имам чувството,че не е много слаб и не се усеща...Та идеи имате ли?

П.С. Не съм сигурен дали темата е за тука,но все пак реших да я пусна в този раздел

Град
    чужбина хахахах
    ами земи си на adidas ям е ама нз колко пари е аз такъв подарих на брачед ми като стана на 18 пробваи го маи беше син или черен ама е як

STR8, Carlos Moya, Adidas...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не всички момичета харесват един и същи аромати. Аз например харесвам по-сладникави.. Ако имаш приятелка може с нея да обиколите по магазините и тя да те посъветва какъв да си вземеш
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Around... :)
    Еми всеки си има различни вкусове,лично на мен STR8 мн ми харесва

Става ми лошо от миризми,затова и аз не си слагам нищо с по-натрапчив аромат само ролон и това е.

Град
    pz city
    кажете си мнението за по-реномираните марки като булгарито и армани какви са тези долнопробни марки адидас и стрейт :Д цццц такива ли ви харесват? да почна да си копувам парфюмин за по 10-15лв,а не за 120 баси

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Всички момичета харесват различни аромати...аз примерно съм фенка на Bulgari,Cerruti,Dior но не всеки може да си го позвои.А от тези по обикновените ми допда Adidas
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Pacco Rabbane Black XS за мъже е простооо..неустоим
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Всички мъжки ми харесват...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ти ако си тъп чеп с парфюма ли си решил да замазваш положението бе олигомайфренд
    аз харесвам мъжкарски аромти,не сладникави
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Става ми лошо от миризми,затова и аз не си слагам нищо с по-натрапчив аромат само ролон и това е.
    Правилно... да ти мерише на ПОТ и да не ти пука...че след теб оставяш диря като скункс ..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Правилно... да ти мерише на ПОТ и да не ти пука...че след теб оставяш диря като скункс ..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз ползвам Gianfranko Ferre i Kenzo Засега няма лоши отзиви. не ги знам точните марки.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    РЮАР
    А за ползване.. само Hugo Boss...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    За мене парфюма също играе роля.Един вид ти "лежи" като стил,като характер.Иначе на мен ми харесват на Диор,черната серия на Д&Г (доста са свежи),Хуго Бос,Келвин Клайн и още доста.Вземи си някоя приятелка и се разходете по магазините.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

STR8 е най-як!!!
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    Dreamland Varna
    Гледай теб да те кефи бе, то ако тръгнеш да се съобразяваш със всички какво им харесвало.....
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    To pochti nqma loshi myjki parfumi ... za men vs mirishta ednakvo ... vajnoto e da se useshta .. !!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Темата е по-скоро за Козметика и диети ама карай...
    За евтитни парфюми не знам но на мен ми омекват краката от Aqua di Gio на Armani.. Red на Lacoste мирише почти като него но е малко по-евтин доколкото знам. Мн рядко харесвам каквито и да е парфюми и мразя остри и натрапчиви миризми.

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    За тази цел използвам сухи дезодоранти. :P
    Това не е избор,имам непоносимост.По-добре без аромат,отколкото да повръщам По тази логика не използвам и силно ароматизирани шамплани и лусиони.Шегата ти беше неумесна,не ви го пожелавам това

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    За тази цел използвам сухи дезодоранти. :P
    Това не е избор,имам непоносимост.По-добре без аромат,отколкото да повръщам По тази логика не използвам и силно ароматизирани шамплани и лусиони.Шегата ти беше неумесна,не ви го пожелавам това
    И майка ми е така и използва само ролон на Нивеа който не мирише на нищо.. Мн е неприятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си