- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обича ме, но не иска да ме чува
Аз пък си мисля,че е поредната тъпа пуберка,която си мисли,че всичко зависи от нея и чувствата се управляват от борд компютър,който трябва да изчисли колко чувства и какви са позволени за момента.Тя коли,тя беси...Е научете се,че в любовта играя 2-ма и се опитвайте да командвате другаде...
Аз не си представям как ще обичам някоя и тя ще ми каже "не искам да те виждам".Е да,каза ми го,уважавах желанието й,обаче се оказа,че в такива моменти нищо не се преценява,не мисли и не решава а си търси причина да зареже човека до нея.Просто й е скимнало,че не правиш всичко както тя иска и че мацката си "не знам какво искам,но го искам веднага"
Пич,бъди мъж,разкарай я,намери си нова и бъди щастлив.В любовта няма условия,както вече ти казаха.Ако обичаш някой няма да седнеш да решаваш уравнения дали да си с него или с някой друг.Ако тя те обичаше щеше да го усеща и да го знае,нямаше така да се подиграва с теб!
Сега те разиграва като марионетка просто или просто доколко може да си играе с теб.Ако й хареса да си играе с теб може да те ритне,може й да те задържи.Зависи колко бързо ще й омръзнеш.Не мисля,че такава връзка има бъдеще.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес