- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо спермата има...
Много се чудя защо спермата на приятеля ми има различен вкус... Дали е от това, което е ял през деня или от жегите.. През зимата си беше нормална.. В смисъл си беше сладникаво-кисела една такава.. А сега Винаги е много топла и с различен вкус.. Даже ми се случи преди няколко дни да е много топла и сладка, а колкото си беше топло и ми идеше да повърна.... Някой знае ли на какво се дължи това?![]()
![]()
![]()
До там достига част от веществата, от поетата храна.
Чуал съм, че ако момчето кара една седмица само на ананас например, после семката му ще мирише на ананас![]()
jega hrana napitki tsigari..... mn ne6ta vliqqt
dori 1 da si promeni i tq se promenq...![]()
Вкусът на спермата е индивидуален, но най-общо се описва като соленоват /поради концентрираното съдържание на минерални соли/ и "блудкав, лигав" /поради алкалния характер възприеман от рецепторите в устата. ако изпиете глътка силен разтвор на сода за хляб във вода ще добиете представа що е то "блудкав" вкус. / Писанията на задморски хубавици за "ананасова диета" та да подобрите "вкуса на спермата" смятайте за момински фолклор или за рекламен трик на фирмата продаваща ананаси
Вярно е, че вкусът и аромата при всеки индивид варират, но далеч не в степен такава, че да се влияят от храна. Но от системно тютюнопушене и лекарства - със сигурност се влияят.
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
доколкото знам донякъде и жегата допринася
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Първоначално написано от GabiT{{}}
+1 i ot hranata se vliqe prosto po-malko tva e kat mnstryqtsiqta ot vs se vliqe![]()
![]()
Лол добър отговорПървоначално написано от GabiT{{}}
По темата сигурно е от топлото , а зимата студена ли му беше спермата![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
В човешкото тяло непрестанно настъпват промени. Настъпват под въздействието на различни фактори. Семенната течност се формира от това, което произвеждат няколко жлези. Всичко може да се случи, така че нейният вкус, цвят, мирис да се промени. Изследвания сочат, че храната наистина може да промени вкуса на семенната течност. Различни фактори като настинка, промяна на телесната температура, попадането в организма на различни вещества също могат да окажат влияние.![]()
Можеш да погледнеш тук http://lovestyle.org/forum/showthread.php?t=696 :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Папка бисквитки момъка
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от GabiT{{}}
ial....gnusna istoriqПървоначално написано от t1n4e7o
Преди 1 седмица беше пуснала абсолютно същата тема .. имаше 3 страници отговори аз лично немисля да се повтарям ...Първоначално написано от t1n4e7o
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Различна спрямо преди или различна спрямо всички останали, от които си дегостирала?
Вкуса на спермата се променя от храните. За мята са казвали че е хм...по-хубава от тази на пушачите (не пуша). За вкусови качества не мога да кажа.
Много е различно. И силно зависи от това, с какво се е хранил напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :Първоначално написано от t1n4e7o
Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис
Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус
Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно
Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно
za men spermat ima vkus na suroc beltyk i gyltam samo kogato sam dostatychno vyzbudena za da ne mislq za tova!
Поучих се от грешките си,сега ги правя по-добре!!