.

Виж резултатите на анкетата: Има ли истинско приятелство?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • несъществува

12 21,05%
  • да

45 78,95%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Град
    чужбина хахахах

Има ли истинско приятелство?

Има ли истинско приятелство?Как да разберем дали някой ти е истински приятел?Или е поредния предател!?

Естествено, че има.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз мисля, че има. Просто е трудно да се намери човека (рядко има истинско с повече от 1 :/ )...

Град
    чужбина хахахах
    еее ама кат има кажете защо де?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Разбира се, че има
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

ае трудно си е да се каже дали има или няма.Всеки на различен етап от живота си се е сблъскал с хора,който му се пишат приятели,а всъщност се оказва,че изобщо не е така а само са те използвали.Но аз вярвам,че има истинско приятелство,просто трябва да намериш подходящия човек за това,а с течение на времето и това се случва
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

макар че темата ми е позната и сиг е пускана поне едно 5-6 пъти с различни имена бих казал просто че има а за разбирането го оставям при теб при всеки е индивидуално някои могат да са приятели а други -не

Ами според мен има .... но в днешно време се среща много рядко .....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    plovdiv
    има ама се среща много рядко

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Има но се реща рядко за съжаление имам само 2 истински приятели и 1 що годе истинска приятелка и ме считат за щастливка

Ай лов май бой!

Град
    pz city
    за тези неща няма точен критерии .......просто усещаш нещата

Супер фен Аватара на maybelline
    Да, има истинско приятелство. Предателят лесно ще разпознаете. Как ще разберем, че някой ни е истински приятел? Чрез интуиция, чувство, ситуации и внимание.
    Истинският приятел не е светец, а човек, среща се много рядко, доста хора нямат нито един такъв през живота си. Тези, които имат, биха могли да опишат за какво става въпрос.
    При истинското приятелство няма полове. Жени, мъже...няма значение (защо казвам жени и мъже, а не момичета и момчета? Малките обикновено не са достатъчно зрели за да могат изобщо да бъдат поне добри приятели). Истинският приятел се интересува от теб като личност - не като пари, не като вагина/пенис, не като лидер/сила/глава на болшинство, а като личност. Обича те безусловно. Искрен е с теб - може да ти сподели всичко без да крие каквото и да е и без да се притеснява, че ще злоупотребиш с информацията. Можеш да си искрен с него - той няма да те предаде, няма да те изложи (поне не нарочно ), няма да ти се подиграва, няма да омаловажава каквото и да му кажеш. Истинският приятел има огромно (не безкрайно, а огромно) търпение към теб (към мрънкане, хленчене, плачене, ядосване, нервничене, упорство/инат, спорене и др.). Пред него можеш да кажеш всичко и всичко което кажеш ще бъде прието със съответната сериозност (и/или чувство за хумор). Той ще те исзлуша винаги, ще те подкрепя, ще ти помага с каквото може, дори това да му струва собственото удобство. Винаги ще ти даде добър за теб съвет и никога няма да те подведе. С истинския приятел се разбирате дори без думи. Всеки от двама ви има силно развито усещане за другия и може да предположи с доста голяма точност какво (и защо!) чувства в момента приятеля му. В някои (доста редки) случаи приятелите усещат емоциите на другия от разстояние. С истински приятел можеш да си сигурен, че каквото и да се случи, ще има кой да направи всичко възможно за да ти помогне (никога няма да останеш сам, без дом/храна/вода/дрехи/(нещо необходимо), без "семейство", без обич).
    Някои допълнителни екстри към истинското приятелство: Не се срамувате един от друг (можете да ходите голи един пред друг, да пърдите, да имате разстройство, да раждате и т.н. един пред друг без да се притеснявате/срамувате). Винаги единият е на страната на другия и обратно. Желаете да прекарвате времето си заедно и това време ви е приятно, независимо какво правите. Много често сте на едно ниво на интелигентност (което не означава че единият не знае повече от другия поне до определен момент и определено не означава да сте на една възраст). И последен приснак - през повечето време сте щастливи, спокойни, уравновесени и сигурни в себе си.

Sources: Имам истински приятел

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Определено има. Ако някой е убеден в обратното, просто не е намерил правилните хора.

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    +1

Охх...по принцип се води, че има приятелство....нз...силно вярвах в това...но преди известно време най-добрата ми приятелка прекъсна отношенията си със с мен заради приятеля си това е тъпо според мен мо както и да е...няма начин скачай, но въпреки това съм сиг че го има истинското приятелство

Няма според мен,защото аз съм готова да предам уж истинските си приятели,както и те също

Има
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Ми аз не съм го срещала това "истинско приятелство"знам,че има хора,които са го имали това приятелство и все още го имат.Но в живота ми до сега е имало само - "ИСТИНСКИ"приятели - истински предатели!!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    чужбина хахахах
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ми аз не съм го срещала това "истинско приятелство"знам,че има хора,които са го имали това приятелство и все още го имат.Но в живота ми до сега е имало само - "ИСТИНСКИ"приятели - истински предатели!!
    ДА ТОВА Е ТАКА И АЗ СЪМ НА ТВА МНЕМИЕ,AKO IMA TE ще те прецака

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ima
    The Spark

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Много вярно,напълно съм съгласна
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    чужбина хахахах
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Да, има истинско приятелство. Предателят лесно ще разпознаете. Как ще разберем, че някой ни е истински приятел? Чрез интуиция, чувство, ситуации и внимание.
    Истинският приятел не е светец, а човек, среща се много рядко, доста хора нямат нито един такъв през живота си. Тези, които имат, биха могли да опишат за какво става въпрос.
    При истинското приятелство няма полове. Жени, мъже...няма значение (защо казвам жени и мъже, а не момичета и момчета? Малките обикновено не са достатъчно зрели за да могат изобщо да бъдат поне добри приятели). Истинският приятел се интересува от теб като личност - не като пари, не като вагина/пенис, не като лидер/сила/глава на болшинство, а като личност. Обича те безусловно. Искрен е с теб - може да ти сподели всичко без да крие каквото и да е и без да се притеснява, че ще злоупотребиш с информацията. Можеш да си искрен с него - той няма да те предаде, няма да те изложи (поне не нарочно ), няма да ти се подиграва, няма да омаловажава каквото и да му кажеш. Истинският приятел има огромно (не безкрайно, а огромно) търпение към теб (към мрънкане, хленчене, плачене, ядосване, нервничене, упорство/инат, спорене и др.). Пред него можеш да кажеш всичко и всичко което кажеш ще бъде прието със съответната сериозност (и/или чувство за хумор). Той ще те исзлуша винаги, ще те подкрепя, ще ти помага с каквото може, дори това да му струва собственото удобство. Винаги ще ти даде добър за теб съвет и никога няма да те подведе. С истинския приятел се разбирате дори без думи. Всеки от двама ви има силно развито усещане за другия и може да предположи с доста голяма точност какво (и защо!) чувства в момента приятеля му. В някои (доста редки) случаи приятелите усещат емоциите на другия от разстояние. С истински приятел можеш да си сигурен, че каквото и да се случи, ще има кой да направи всичко възможно за да ти помогне (никога няма да останеш сам, без дом/храна/вода/дрехи/(нещо необходимо), без "семейство", без обич).
    Някои допълнителни екстри към истинското приятелство: Не се срамувате един от друг (можете да ходите голи един пред друг, да пърдите, да имате разстройство, да раждате и т.н. един пред друг без да се притеснявате/срамувате). Винаги единият е на страната на другия и обратно. Желаете да прекарвате времето си заедно и това време ви е приятно, независимо какво правите. Много често сте на едно ниво на интелигентност (което не означава че единият не знае повече от другия поне до определен момент и определено не означава да сте на една възраст). И последен приснак - през повечето време сте щастливи, спокойни, уравновесени и сигурни в себе си.

Sources: Имам истински приятел
    mersi za mnenieto po temata prava si za vsi4ko i nai- ve4e za iz4erpatelniq otgovor po temata

има...доказателство е моето приятелство с аверката ми..като сестри сме...всичко си делим..не се караме...всеки ден сме заедно и не си омръзваме...обичам си я просто,,даже си правим планове след 18 да живеем заедно на квартира докато учим ) така че има просто не всеки има този късмет да срещне сродна душа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си