.

Виж резултатите на анкетата: Има ли истинско приятелство?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • несъществува

12 21,05%
  • да

45 78,95%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Град
    чужбина хахахах
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    има...доказателство е моето приятелство с аверката ми..като сестри сме...всичко си делим..не се караме...всеки ден сме заедно и не си омръзваме...обичам си я просто,,даже си правим планове след 18 да живеем заедно на квартира докато учим ) така че има просто не всеки има този късмет да срещне сродна душа
    мерси и за двете мнения които ми даде се пак са изчерпателни мерси че сподели в моята темичка която си измислих какво е истинско приятелство за теб ами от мен ти пожелавам да сте си се заедно с твоята аверка и да не се предаватв макар че се самнявам че ще се случи!!!!

Ima!
    МомЧе НиКоГа нЕ я НаРаНяВаЙ,ЗаЩотО нЕзНаЕш КоЛкО я БоЛи... С МоМиЧе НикОгА нЕ сЕ еБаВаЙ ЗаЩотО нАЕбАнИя НаКрАя ОстАвАш ТИ !!!

Вече започвам да се съмнявам в това...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Там, където е сърцето...
    Има, но се среща толкова рядко че.... повечето хора са гадни предатели....
    А как можеш да разбереш дали някой ти е приятел - амии с времето всичко си проличава - колкото и лицемерен да е един човек идва момент в който всичко излиза наяве...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    РЮАР
    Так1в в1прос може да зададе някоя недорасла пикла на 14 години...

Град
    някъде...
    Има истинско приятелство.А пък това,как да разбереш.. можеш единствено ти да си прецениш,след време..

Град
    чужбина хахахах
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Так1в в1прос може да зададе някоя недорасла пикла на 14 години...
    баба ти е недорасла 14 годишна пикла ле глупак не си намерил правелния човек с които да се заяждаш кат си по умен ти пак ми приличаш на 9 годишно хлапе което ходи само след полите на мама и нззз как са се заяжда

Град
    РЮАР
    Ама го написа това след като ти отговорих на ЛС-то... Не само се погледни колко си залупена..
    9 годишно лапе,а ? КАЖИ МИ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКО Т1ПА... Ако бях 9 годишно лапе щях ли да говора за днешните пубери.. не мислиш ли, че това с1м го минал вече... знам какво е било... и за разлика от днешните идиоти - самоубиици преди не беше така..
    Ама то тре'а да се помисли малко, а ти с тая кофа на раменете к1дето я носиш само за равновесие неможеш да мислиш...е как ш'е мислиш то в1тре нема нищо...превр1зки и цигари само..

Град
    чужбина хахахах
    Ама го написа това след като ти отговорих на ЛС-то... Не само се погледни колко си залупена..
    9 годишно лапе,а ? КАЖИ МИ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКО Т1ПА... Ако бях 9 годишно лапе щях ли да говора за днешните пубери.. не мислиш ли, че това с1м го минал вече... знам какво е било... и за разлика от днешните идиоти - самоубиици преди не беше така..
    Ама то тре'а да се помисли малко, а ти с тая кофа на раменете к1дето я носиш само за равновесие неможеш да мислиш...е как ш'е мислиш то в1тре нема нищо...превр1зки и цигари само..
    аз ли не мисла ле а в твойта сигурно има трева с която само да се надрусаш!!!теб за друго не те бива със сигурност педалче

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от cvetenceto1991
    аз ли не мисла, бе а в твойта сигурно има трева,с която само да се надрусаш!!! Теб за друго не те бива със сигурност,педалче

Град
    някъде...
    Цитирай Първоначално написано от cvetenceto1991
    аз ли не мисла, бе а в твойта сигурно има трева,с която само да се надрусаш!!! Теб за друго не те бива със сигурност,педалче
    мислЯ!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И двамата сте зле...

gPa3HuTeJl и ти имаш доста грешки.
    The Spark

Град
    РЮАР
    По 1...2 макс в изречение.. тая изречението ако тр1гна да и променям грешките в различни цветове...изречението ще стане като д1га..
    Единствената ми грешка е този мой навик, който немога да го махна и той е да е пиша " 1 " вместо " Ъ "..

Има разбира се ... ако нямаше...нямаше да съществува и думата "приятел"
    щеше да има само "Познат"
    Аз смея да кажа... и съм сигурен в тва... че имам 3-4 истински приятели, на които мога да разчитам винаги за всичко както и те на мен , с които съм винаги в добро и зло, в радост и мъка ... ( малко се отплеснах) ...те така...
    ПРиятелството съществува!!!!

Град
    В АдА
    Според мен истинско приятелство НЯМА има просто хора с които да излизаш и да се забавляваш нищо повече добри познати да ама истински приятели ....

Истинско приятелство има. Истински приятел е този който би минал през ада за теб без да е нужно да го молиш за това и после да си му длъжен, защото ти би направил същото за него. Проблемът е, че ако си такъв повечето хора те използват.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    ае трудно си е да се каже дали има или няма.Всеки на различен етап от живота си се е сблъскал с хора,който му се пишат приятели,а всъщност се оказва,че изобщо не е така а само са те използвали.Но аз вярвам,че има истинско приятелство,просто трябва да намериш подходящия човек за това,а с течение на времето и това се случва
    Напоследък все ми се случва да се съгласявам с други хора и да мисля точно като тях.
    По темата: Да, мисля, че съществува, но е трудно да се установи дали приятелството ти с даден човек е истинско или не. С времето такива неща се разбират. Мен много пъти са ме предавали "приятели". Както PepElqShKaAa казва "с течение на времето и това се случва".
    А въпроса беше Защо мисля така?
    Причината да мисля така е, че е невъзможно да не намериш добър приятел без значение момче или момиче. (аз съм момче и се оказа, че най-добрия ми приятел или поне един от най-добрите е момиче ) Както пишеше в една друга тема - най-истинско приятелство се получава между момче или момиче. Аз донякъде вярвам на това твърдение, но имам и много добри приятели момчета, което е нормално Поне за мен съществува това истинско приятелство и аз смятам, че съм го намерил

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ИМА !! а как се разбира - чрез постъпките .... в най трудните ми моменти то4но 6 4овека бяха до мен .. въпреки 4е с 3 от тях се познаваме от окло половин година спокойно мога да кажа 4е са ми истински фр
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Guest
    хора,живеете в пълна заблуда няма истинско приятелство...
    има приятелство но то е до едно време и после някой ти бие шута....
    с времето ще се обедите лично,че е тъка ....

мисля че има, но истинските фр в днешно време рядко се срещат....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,има.Имала съм и имам доста приятели.Имах дори приятел,с който мн добре се разбирахме,но какво стана-влюбихме се един в друг .

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Естествено, че има.Просто се среща по-рядко.Аз си имам истинска приятелка и знам, че тя няма да ме предаде никога - просто от малки сме заедно и се познаваме достатъчно добре.Истинското приятелство се гради преди всичко на доверието и на доказателството за доверие.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    (можете да ходите голи един пред друг
    тва вече граничи с педерастията
    Бахти тъпия ник имам

Истинските приятели го доказват, вече се срещат рядко,но се още ги има Просто си личи на кого му идва от вътре това, което прави и така. Приятели много колко са истинските сама ще разбереш по държанието им спрямо теб
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си