.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

здрави нокти

Кажете някакви заздравители,които наистина действат и не за много време.Аз имам някакъв проблем с ноктите и нз защо е така.като съм с лак са си добре,но като го махна стават като пластелин и се чупат,ужасно е.Чувала съм за 5 в 1 и 3 в 1 на perfect но изобщо нз какво представлява и на каква цена е.Ако може някой нека обясни малко повече

съжалявам,в предния пост не съм е изразила добре.имам в предвид възможно най-бързо да има резултат от този заздравител

За мен най-добрият зазрдавител е морска сол,разтворена във вода.

MAXI балсам за здрави нокти
    http://www.google.bg/search?gbv=2&hl...-8&sa=N&tab=iw
    ще ти свърши чудесна работа!Гарантирам!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от one_love
    MAXI балсам за здрави нокти
    http://www.google.bg/search?gbv=2&hl...-8&sa=N&tab=iw
    ще ти свърши чудесна работа!Гарантирам!
    от личен опит ли знаеш?

Cruel Intentions

Братовчедка ми се мажеше с йод. Помага, но ноктите стават жълти за няколко дни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Масло за укрепване на ноктите на "Икаров" , имам го и на мен ми помага ама се иска постоянство

http://ehealthbeauty.com/images/nocti.jpg

Морска сол разтворена във вода,заздравителите на Ейвън,бадемово масло...Това се сещам в момента

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Масло за укрепване на ноктите на "Икаров" , имам го и на мен ми помага ама се иска постоянство

+1

От личен опит казвам - от йодът има смисъл, но се иска постоянство. И все пак бързи резултати нищо не може да ти даде, тъй като трябва да мине поне месец - два, докато се обнови нокътната плочка.

А какъв заздравител?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka

а това малкото на каква цена е

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на o0ps
    Ако ноктите ти са твърди и се чупят заради това, нито морската сол, нито заздравителите са добър вариант, защото те правят ноктите по-твърди и ако твоите са такива ще стане по-зле и ще се чупят още повече. Ако си с твърди нокти използвай кремчето на "Макси" (което вече ти препоръчаха) - то е около 5 лева, но стига за дълго време, или маслото на Икаров (мисля че е около 2 лева). Ако си с меки нокти - 5 в 1 или 3 в 1 на "Пърфект" - те са по 2,50 лева.

а кое е по-добре 3в 1 или 5 в1 защото аз съм с меки нокти.и какво всъщност е разликата между тях

Еми аз съм ползвала само 5 в 1... Има пет функции - заглажда ноктите, придава блясък, спира пожълтяването и други неща, които сега не помня. 3 в 1 има три функции, но наистина не знам какви. Отиди в магазина, отзад на кутийките им пише всичко, и си избери.

Град
    ..във един измислен свят..
    Защо като казах в магазина 5в1 и продавачката ми се изсмя Хем голям магазин и ми вика че нямало 5в1 ,само 3в1 (става дума за Пърфект)

аз знам че има и 5 в 1 и 3 в 1 само че аз никога ни мога да намера 5 в 1 все ми казват че е свършило и вече се чуда къде да обикалям.утре ще се поразходя малко повечко и ако намера ще пиша от къде съм си взела (ама за софия само )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    аз сега се мажа с йод...жълтото бързо се маха зн че със сиг помага

Цитирай Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
    Четох в един форум че ако йода се смеси с един счукан на прах аналгин не оставя никакви пожълтявания. Тези, които се мажете с йод - пробвайте, нищо не губите.

А я кажете малко повече за морската сол и водата - в какви отношения трябва да бъде "сместа"?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
    Четох в един форум че ако йода се смеси с един счукан на прах аналгин не оставя никакви пожълтявания. Тези, които се мажете с йод - пробвайте, нищо не губите.
    аз ще пробрам и ще ви кажа...но на мен така или иначе след няколко измивалия жълтото ми се маха

леле днес на толкава места питах за 5 в 1 и никъде нямаше.казаха че за момента е спряно от производство ;(

Е този аналгин няма ли да е вреден за ноктите???

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Наскоро леля ми изкара едни курсове за маникюрист ( не ,че и трябва да работи.....ама жената си няма др -га работа.... )Тааа тя ми каза, че на курса са им предложили йода да го смесят с глицерол (който също се продава в аптеките) и така не остават жълти петна Не съм го пробвала поради простата причина ,че ме мързеше да се занимавам .....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ААА ЗАБРАВИХ ДА КАЖА..... че при мен проблема е когато си сложа лак за нокти.... Ужассссс........цепят се..... и за това напоследък след сяко лакиране...стоя седмица без лак мажа ги с бадемово масло и има ефект Заглажда ги Но всичко трае до моментът в който си сложа лак
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми