.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Видео:За всички атеисти,дали няма Бог?

Левски,Хитлер,Мусолини!!!

Град
    49 Layer
    Прочети темата "За безсмислените спорове дали има или няма Бог", там е коментирано всичко, особено в последните страници

Град
    Някъде по широкия свят...
    Това го виждам за първи път и отговорът ми е : всичко е възможно .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    София
    Аз попринцип вярвам в Бог, но немисля че това е точно Той...

Можеби е едно от странните неща, които тепърва ще се случват ...
    но определено има къде, къде по - обедителни факти за Неговото съществуване, от това видео!

ТОВА НЕ Е ИСУС ХРИСТОС!

Град
    unknown
    мисля, че е супер Любо

Град
    Някъде по широкия свят...
    Това е доказателството някво мътно петно на хоризонта-следователно трябва да е Христос!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    мисля, че е супер Любо

Всичко може да е. Кой знае

Град
    Blondeland
    Няма кой/какво друг/о да е
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

И на мен ми изглежда на свръхестествено явление определено. Макари да не съм точно на 100% сигурен, но в много по-голяма степен смятам, че е такова. Но дали е точно Христос, това е спорен въпрос. За мен много по-вероятно е да е ангел.

АХххахАхахХАХххАхАХхаХАха хаАХах?! Същото го има и в youtube, но е казано, че е в Армения, хахаха. Иначе подобна тъпотия мога да си направа с фотошоп или подобна програма, хахахаха. Това като духовете
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    АХххахАхахХАХххАхАХхаХАха хаАХах?! Същото го има и в youtube, но е казано, че е в Армения, хахаха. Иначе подобна тъпотия мога да си направа с фотошоп или подобна програма, хахахаха. Това като духовете
    Аз го качих първи в YouTube... Не е честно!

То ти цялата си си един фотошоп, така че не се учудвам, че всичко ти изглежда като фотошоп .

Цитирай Първоначално написано от kristo
    То ти цялата си си един фотошоп, така че не се учудвам, че всичко ти изглежда като фотошоп .

Кристо, тука не сме ние. Видеото, дори да е реално няма никаква полза. Какво съобщение носи? Исус си даде съобщението преди 2000 години... Също така каза, че няма да се завърне тайно. Когато това стане, всеки ще разбере.

Град
    Petrich
    http://youtube.com/watch?v=wV5JeM3yB08
    Added: January 07, 2008
    Steel is my body and fire is my blood.

Цитирай Първоначално написано от Christ

Кристо, тука не сме ние. Видеото, дори да е реално няма никаква полза. Какво съобщение носи? Исус си даде съобщението преди 2000 години... Също така каза, че няма да се завърне тайно. Когато това стане, всеки ще разбере.
    Ето кой е чел Библията.
    Немам Подпис...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    И на мен ми изглежда на свръхестествено явление определено. Макари да не съм точно на 100% сигурен, но в много по-голяма степен смятам, че е такова. Но дали е точно Христос, това е спорен въпрос. За мен много по-вероятно е да е ангел.
    ...Човек вижда това,което иска да види.Аз много ясно видях фигурата в края на клипчето-разпънат на кръста.Ноооо това не променя нещата-не вярвам и все пак изпитвам уважение към религията!А тоя пич - Lunatic- да вземе малко да се поуспокои викам аз
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    не вярвам и все пак изпитвам уважение към религията!А тоя пич - Lunatic- да вземе малко да се поуспокои викам аз
    И аз не вярванмно бих използвал православното християнство като "оръжие" срещу турците ..
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

...Човек вижда това,което иска да види.Аз много ясно видях фигурата в края на клипчето-разпънат на кръста.Ноооо това не променя нещата-не вярвам и все пак изпитвам уважение към религията!А тоя пич - Lunatic- да вземе малко да се поуспокои викам аз
    Лунатика няма какво да се успокоява, просто да спре с канабиса и може да се пооправи, щото като му чета постовете и разбирам, че редовно е напушен с поне 2-3 цигарки тревичка .

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от Ендо
    не вярвам и все пак изпитвам уважение към религията!А тоя пич - Lunatic- да вземе малко да се поуспокои викам аз
    И аз не вярванмно бих използвал православното християнство като "оръжие" срещу турците ..
    ??? абе хора вие побъркахте ли се бе???
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Това е просто пречупване на светлината. или нещо подбно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Навсякъде по света има психопати, които разбират от програми за видео-ефекти и манипулации и си правят ташаци, с идеята да проповядват нещо..
    fools...
    Или просто се прави в 5-6 шела.... даже като се замисля може и с 3 да се направи. За 1-2-3 часа работа е , дори да си неграмотен. Верно, че ти излиза скъпо ама пак...
    А за останалиет постове ->
    Особено за " Исус си даде съобщението преди 2000 години... Също така каза, че няма да се завърне тайно. Когато това стане, всеки ще разбере."

ннаах. Това като оня огън, дето уж беше показал пак Христос или нещо подобно като измишльотина. И защо да е Исус, мамка му, аз ако кажа, че е някое мъчещо се Божество на гръмотевиците примерно? Или само той има правото да се явява като свръхестествено явление в небесата? ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Pazardjik
    за мен е нещо свръх естествено но не е бог защото ако съществуваше нямаше да прави лошо на добрите хора или пък е отшал да прави чивилизация в другя краи на галактиката защото в 21 век има само зло и молитви нама да ни помогнот ще ни помогне здравя разум
    Всички ще умрем но не си избираме как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си