- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Видео:За всички атеисти,дали няма Бог?
Лошото ние сами си го правим.Бог не се бърка в живота на определен човек,докато Той не реши,че нещо трябва да се промени.Научете се да не говорите от името на всички....говори в единствено число.Камо ли да си позволяваш да твърдиш,че молитвите не помагат.Първоначално написано от Camper
И се осведоми по - добре относно българският правопис и граматика.
Camper, Бог дано помогне на правописа ти, че иначе...
Иначе добри хора няма. Знаем го![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и той няма да ми помогне![]()
![]()
Всички ще умрем но не си избираме как
"защото в 21 век има само зло и молитви нама да ни помогнот ще ни помогне здравя разум"
Молитвите и овцемислието,докараха до това,че сега да се избиват хората заради религиозни,национални и ред други убеждения,насаждани от хора които печелят от това....
И докато просдължава да има заблудени хора....опа то има два типа заблудени хора(овце)....едните стоят и блеят и дума не могат да кажат от страх,а другите се борят за леко казана глупава кауза.....та докато има такива хора няма да се оправим....нужен е здрав разум.
е аз какво казах самоче в по селски вариянт![]()
![]()
Всички ще умрем но не си избираме как