- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сертификати за езици
Znaia grcki i srpski i iskam da si izvadia nekakuv sertifikat za da rabotia kato prevodac ili nesto takova ama ne znaia ot kude!
Nekoi moze li da mi pomogne?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Първо научи българския.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Kolko priaten cren humor!!
Ми не знам би трябвало да има някакви изпити ,а и преводач не се става току така.Трябва най-често и по-високо образование ,защото не е достатъчно само да знаеш дадения език.Превеждането е талант,който не всеки може.За да имаш сертификат трябва да изкараш даден изпит.Потърси в нета.
Puedo escribir los versos m
Trsih v neta i ne namerih nisto! Az naistina znaia da prevezdam, prosto iskam da imam nekakva diploma!Първоначално написано от durotar12
Znaes li kum koia institucia trebva da se obrna?
Сертификат не се дава току та.
Щом искаш да притежаваш такъв, задължително преди това трябва да минеш през изпит.
Един работодател не може да те наеме само, защото претендираш, че знаеш езици, трябва да имаш и документ, с който черно на бяло да покажеш нивото на копетентността ти.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Tocno za tova iskam takuv dokoment! Izpita lesno moga da go vzema zastoton znaia perfektno srpski i grcki ama ot kude?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Е,добре де,няма ли сръбски и гръцки културни институти в България?
Или посолства,а?
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P