- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi E Po
Ако си падаш по грозни.Първоначално написано от Pliok0019
Ако не го гледаш..Първоначално написано от Pliok0019
Еммиииииии никой ...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми те и двамата не са мой тип,така да се каже,ама залагам на втория.
Обаче съм почти готова да се обзаложа,че автора е първия.Я разкрий мистерията.Кой от двамата си ти?Ама знаеш ли какво...То може ти да не си нито единия,нито другия,ама...
Все пак кажи де,може да не съм познала.
![]()
2рия![]()
![]()
....А нещо за характери???
OnLy God CaN Judge Me !
втория..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Второто нещо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Е аз съм напълно сигурна, че автора е първия. Ама тъпи идиоти да ми се правят на мутри не понасям. И двамата не са хубави, но може би втория, ако се поотпари малко ще заприлича на момче. Иначе има някакъв чар, ама само с чар не става. Изперквам (в отрицателния смисъл), като виждам надути фукльовци да се мислят за нещо повече дори от това, което могат да бъдат. Харесвам земните хора, а не тези които се изхвърлят много. Примряли сте вече, че сте гразни. И айде тука да не ви е форум за избиване на комплекси?!?! (В тоя случай момчето леко няма да си ги избие, а ще си ги създеде, но съм сигурна, че е пуснал темата точно с тази цел!!!)![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
3тия :P :P :P
трю трю(Както обичаше да казва Монаха)Първоначално написано от w0sh
![]()
+1 na purviq trqa da mu izgorish drehite 4e da stignesh do 4ovekaПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Vtoriq![]()
Нито един не ми харесва, но втория определено явно всички тук сме на едно мнениезащо ти така ли си избираш фр :P
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
+2Първоначално написано от tinky_winky
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами харесва ми стила на първия ама не мога да му видя лицето...Втория е сладък ама нещо много женствен ми изглежда!![]()
Така че си избирам третия!![]()
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
мисля че третия е най-хубав няма спор!!! ама и втория си го бива![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Нито един от двамата.Това,че слагаш снимка тук ни казва не по скоро крещи не знам какво искам![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Втория(въпреки,че първия почти не го виждам)
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
vtoriq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!