.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Епилиране (отново)

oh ve4e sam se pobarkala s teq kosmi...epilirah se v nedelq i 4etoh 4e vsi4ki kazvate 4e efekta e 1 sedmica ama gledam 4e dnes se vijdat kat ose zagleda6 i me draznqt,te ne sa mn dalgi ama se li4at otblizo...ta misalta mi e to4no 1 sedmica li trqbva da mine i na vas koga zapo4vat da vi se li4at i vednaga li gi brasnete ili 4akate da stanat po golem6ki?sorry za tapite vaprosi ama mi e prav pat,mn me bole6e i misleh 4e nqma da se epiliram skoro i den kato se vidqh...

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

"brasnete"??? "mnogo me bole6e" ??? 4akai ti s epilator, krem, lenti ili samobrasna4ka si maha6 kosam4etata?
    Голям размер на картинката! /machoka/

s epilator

aham qsno. blagodarq za poqsnenieto. tova koeto si napravila e da nakasa6 kosam4etata i zatova i na sledva6tiq den sa izrastnali. II variant e da si propusnala nqkade [to e razbiraemo za6toto 1viqt pat boli ujasno i ne vsi4ki obra6ta vnimanie na malkite] i po kasno da gi zabelqzva6
    az se epiliram na prez 1 sedmica g/d ponqkoga pove4e

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    aham qsno. blagodarq za poqsnenieto. tova koeto si napravila e da nakasa6 kosam4etata i zatova i na sledva6tiq den sa izrastnali. II variant e da si propusnala nqkade [to e razbiraemo za6toto 1viqt pat boli ujasno i ne vsi4ki obra6ta vnimanie na malkite] i po kasno da gi zabelqzva6
    az se epiliram na prez 1 sedmica g/d ponqkoga pove4e
    da mai parviq variant 6toto ve4erta mi bqha gladki krakata a na sytrinta zapo4naha pak da se poqvqvat

i pri men be6e taka parvona4alno za6toto me bole6e i barzah da mine i dvijeh barzo epilatora, no sega kato otdelqm polovin-1 4as g/d i dvija mn bavno i se polu4ava. taka se epiliram za 1 sedmica g/d a ne za 1-2 dni

da i az taka,mn barzo go praveh pak to izlqzoha i pap4icite i savsem se panikiosah i gledah da mine po barzo...mersi mn za komentar4etata ako ima i drugi mneniq pi6ete

normalno e kato za parvi pat no se probvai da trae6 pove4e i gi mahai bavno i kakto trqbva za da ne izlizat na 1-2 den az taka pravq i mi dyrji g-d 1sed

Не е задължително да са ти гладки краката една седмица. При мен се появяват на третия ден някъде.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не е задължително да са ти гладки краката една седмица. При мен се появяват на третия ден някъде.
    И при мен така.

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    И при мен така.

И на мен. Аз преди ползвах кола маска и за това първия път с епилатора почти не ме болеше.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    И при мен така.

И на мен. Аз преди ползвах кола маска и за това първия път с епилатора почти не ме болеше.

и при мен е таака
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DuLcEtO
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    И при мен така.

и при мен е таака
    i sa6oto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Qnchety
    И при мене ефекта е краткотраен и затова се бръсна с бикче. Може да трябва да се бръсна през 2 дена, ама не боли :P

Сигурно ти ги къса и за това ти порастват толкова бързо По принцип като са по дълги ги отстранява направо от корена, но кой ще ги чака да растат толкова

Има трети вариант - не ги накъсваш или "пропускаш", а просто косъмът има няколко фази на растеж и не може да махнеш всички наведнъж. Просто растат по различно време, ти махаш по-голямата част, но други израстват през това време и т.н.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    сигурна ли си че не ги накъсваш?защото ако е само 3 дена къв е смисъла?дали ще търпим болка зарад 3 кирливи дена или ще се бръснем без да ни боли за 1-2 дена...??? майка каза че с епилатора издържало около 2 седмици

Cruel Intentions

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    сигурна ли си че не ги накъсваш?защото ако е само 3 дена къв е смисъла?дали ще търпим болка зарад 3 кирливи дена или ще се бръснем без да ни боли за 1-2 дена...??? майка каза че с епилатора издържало около 2 седмици
    mi to az tolkoz izd1rjam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си