- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам много тънък глас
vsi4ki mi se podigravat na glasa za6to i sum na 15
i mi vikat ima6 mnogo tunak glas i se nerva
kvo da napraviq
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
qj pove4e da ti stane po-debel sas slanini glasa
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
![]()
az qm mnogo i ni6to ne stava
em pu6i moje i da pomogne (trqbva)![]()
може би нямаш достатачно тестостерон в кръвта и тва не кара гласните струни да се одебеляват. спокойно с времето ще се оправиш..![]()
лъскай поече...тва може да помогне
![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Ами ще чакаш още 2-3 години и тогава хормоните ще си кажат думата.През това време можеш да си изработиш една съвсем проста техника на говора.Гласът е тънък и писклив когато се вика.Трябва да говориш немного високо.Преди да кажеш нещо,поемаш дълбоко дъх и се опитваш бавно да го изпускаш като говориш равномерно.Опитваш да налучкаш един по-нисък,басов тембър подобно на мъжете.Можеш да говориш по-малко,а не като дрънкало
.Обърни внимание.Колкото по-дълго говориш,толкова по-високи октави вземаш.:P Проблема изчезва по естествен начин на 18-19години.
![]()
оле нее веднъж да вляза ще се спукам от смяяяхПървоначално написано от justdude
![]()
Aко си момче след време ще влезнеш в пуберетета и ще ти се промени гласа/става по груб/.Но ако си момиче няма спасение.Е ако ти се подиграват се заяждай-не дей да си мълчиш!!!Щото ако си мълчи ще те прават за 2 стинки!
нищо не прави! въпрос на време е да си дойдат нещата по местата.Първоначално написано от justdude
за да не те дразнят глупаците-връстници извличай звука от максимално долния достъпен регистър и артикулирай думите с минимално движение/отваряне на устните като оставяш вокалите да резонират в носовите кухини
Изобщо да не ти пука..Всичко ще се оправи и може би ще имаш най-мъжествения глас от онези, които ти се подиграват..не им обръщай вниманиеДъвчи си дъвката, прави балончета и друго не мисли
![]()
:P
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Хм звучи познато-ти да не си AleagorПървоначално написано от justdude
![]()
poznavam edno mom4e s takuv tunuk glas.. mn e sme6no ama kvo da prai6.. li4no tova mom4e govori taka vse edno 4uva6 nqkakvo momi4e da se prevzema s glasa....![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
абе такъв ти е гласа и толкова.. ние какво да направим![]()
![]()
Я направи едно записче да се посмееме(в кръга на шегата)
Пий газирано или яж много хляб без да пиеш вода.
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
Предполагам, че си момче. Ти си едва на 15, има време, докато "мутира". Имаш още доста годинки на развитие, така че спокойно.
в класа имаме един такъв. само че неговия глас се колебае между мъжкия и детския и е ужасно смешен. първо почва с някакъв дебел глас и изведнъж детския надделява изпищява! в началото на годината, понеже сме нов клас се напикавахме да се смеем(той не знаеше, ама подозираше че се хилим на него.) Та мисълта ми е, че има и по-зле от тебе.
Базикам се, не се впрягай толкова, скоро ще ти мине.
Music will save the world!