.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    yy nas !

сляпа любов.. ?!?

doo sega bqh spodelqlaa samo na fr-tata mii.. no re6ihh daa vidqq mnenieto na horata koitoo nee poznavam nito men nito nego.. istoriqta i adski dulgaa s adski mnogo tupi sluchkii izcepkii i deistfiq.. noo na kratkoo.. zapoznahmee se predi godinaa.. lafihmee si ala balaa ni6tyy serioznoo.. dokatyy toii ne mi zaqvii che me xaresvaa.. vikamm hyy nali jivi zdravi.. problemaa e chee niee pravehmee vsichkoo zaednoo po cql den bqhmee zaedno.. prekarah cqlotoo lqto s negoo ii kogatoo go nqmaashe dorii za 30 min 4yvstfah lipsata my.. pochvah da se vlubvam v negoo.. i takaa.. celuvahmee see pregru6tahmee se.. be6ee xtraa.. zaa predd horataa hodehmee.. noo realnoo ne ! be6ee taka v produljeniee naa 5-6 meseca ! sled tfaa toi trygnaa s nai dobrata mi priqtelkaa.. koqtyy tvurdeshee 4e nqma ni6yy kum negoo.. hyy de prejivqh go kolkoto i da go obichah.. hodihaa 2 meseca.. sled koetyy skusahaa u6 zaradi men.. / prezz tezii dvaa meseca s nego nemojehmee da se gledamee.. bqhaa skandalii ybidii psuvnii kakfoty se setite.. / ii taka.. dokatyy te hodehaa razbrahh za edin kup momi4etaa s koityy toi see e celuvall i pregrushtall dokaty u6 sme hodeli.. ee prostih sled katy skusaa s neq se vurnaa pri men.. bqhme otnovo zaednoo no nebe6e kakto predii imaashtee nogy pove4e revnost i skandalii.. zapochnahme da se wijdamee 1-2 puti v sedmicataa.. ii vuprekii 4e se stareh da my davam vsichko i da bydee 6tasliv toii produljavashee s izneverite.. adskii gadnoo mi be6ee,, noo neznam i az zashto pro6tavah.. ;ss minahaa nqkolko sedmicii v koityy nity si govorihmee nityy se vijdahme.. yseshtah lipsataa my .. obichah gyy,, po edno vremee pak se opravihaa ne6tata.. sednahmee i govorihmee mnogoo nogyy.. zaa vsichko koetyy e stanaloo.. toi see izwinii kazaa 4ee go izbival na komplekss kogato men me nqmaloo.. kazaa tolkovaa nogo ne6taa.. 4ee me obichaa ii kakwo li oshtee ne.. celunaa me i kazaa 4e 6te se promenii.. pitaa me kakvoo iskamm aa az ve4ee neznaeh kakvo iskamm.. dali daa sum s negoo i bolkataa da produljii ili da ostanaa s negoo vqrvaiki che shte se promenii.. segaa see vijdamee .. ott vremee na vremee.. noo neznam kakfoo iskamm ot negoo ve4ee 4uvstfamm go adski bezrazlicheen zaradi vsichko koety mi e pri4inill.. nzz kakvoo da pravqq..

taa ako nqkoi izob6tyy ee imal turpenieto da pro4etee cqlataa istoriqq ii ima jelaniee da mi dade nqkakuf savet.. daa pishee..

blagodarqq predvaritelnoo za turpenietyy i mneniqtaa vi.. ;]

оф тва ми напомни на една моя история......ами,незн 4есно казано какъв съвет да ти дам защото аз като бях в твоето положение прощавах прощавах докато в един момент ми писна .после той мн дълго се извиняваше,този път наистина се промени но аз му наговорих ужасни неща и .... сега съжалявам но е прекалено късно все пак пт разказа ти разбирам 4е той изпитва нещо и мисля 4е трябва да му дадеш още един последен шанс

еми според мен е трябвало да го зарежеш отдавна,защото той да си ходи при други и тиеб само да те използва.... но аз не го познавам и не мога да кажа,може да се е променил и да ти е говорил искрено,макар че се съмнявам

Град
    yy nas !
    Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    em az ne moga da razbera dokato ste hodeli toi otiva pri drygi,iznaverqva ti,a ti krotko my pro6tava6 seki put ?!?! az mislq 4e o6te togava e trqbvalo da go zareje6 i da produlji6 napred

praveh goo noo toi se vrushtashee pri men.. ii vsekii put izmislqshee neshyy za koetyy i az imam vika.. ii edva kli ne se 4yvstfah vinovnaa za tovaa 4e mi e izneveril .. 4e ne sum my dalaa tovaa koetyy trqbva... znam 4ee ne trqbvaa da e takaa.. noo.. obich.. ;ss

Град
    yy nas !
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    оф тва ми напомни на една моя история......ами,незн 4есно казано какъв съвет да ти дам защото аз като бях в твоето положение прощавах прощавах докато в един момент ми писна .после той мн дълго се извиняваше,този път наистина се промени но аз му наговорих ужасни неща и .... сега съжалявам но е прекалено късно все пак пт разказа ти разбирам 4е той изпитва нещо и мисля 4е трябва да му дадеш още един последен шанс

obichaa me naistinaa.. znam goo.. noo 7-8 shansovee ne my li bqhaa dostatu4nii.. ii bi trqqlo da spree da raz4itaa na teqq shansovee i naistinaa da se promenii nali !?? ;ss

Ти си знаеш,но щом не си щастлива с него не виждам защо още си спомняш. Съветвам те да не се обвързвате повече.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Сляпата любов е само за грозните.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от only_you

obichaa me naistinaa.. znam goo.. noo 7-8 shansovee ne my li bqhaa dostatu4nii.. ii bi trqqlo da spree da raz4itaa na teqq shansovee i naistinaa da se promenii nali !?? ;ss
    ами кажи му го-кажи му 4е не може да раз4ита пове4е и или се променя или край

olele ako 6te6 mi vqrvai .. oro4etoh ti cqlata tema i dori ne razbrah za kakvo stav vupros.. tezi "yy" "oo" "ii" i kvo li o6te ne v kraq na dumite mi bqha mn sme6ni i interesni....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    olele ako 6te6 mi vqrvai .. oro4etoh ti cqlata tema i dori ne razbrah za kakvo stav vupros.. tezi "yy" "oo" "ii" i kvo li o6te ne v kraq na dumite mi bqha mn sme6ni i interesni....

И аз съм в същото положение!

Ауе човек как го правиш бе...много яко! така си свикнала или кво?
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Ох милата.Ти си направила толкова компромиси и той не ги оценява.И да се връща при теб щом ги няма чувставата.Какво го търпиш още? Ако го вида "този индивид" просто ще му обърна физиономията.Махни го и не му говори повече.Нека разбере тъпата му кратуна след време какво си направила ти за него.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако не сложиш край ще продължи да си играе с теб. Той сигурно вече е свикнал,че ще му прощаваш всичко,но му покажи,че не е така. Преодолей го,не те заслужава
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    yy nas !
    Цитирай Първоначално написано от lovetanya

emi kwoo da naprawq.. swiknala sum..

Пораснете и се научи да пишеш!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    yy nas !
    apff swiknala sum.. kuw wi e problema s pisaneto mi.. ;xx nee twa e temata , nali ?!

Повече от фен
    Ami probvaite pak. 6tom tolkova mnogo si mu pro6tavala mu prosti o6te vednyj, no za posledno. Probvai i ako se polu4i dobre, no ako ne se polu4i i prodylji da ti izneverqva go ostavi, zna4i ne si zaslujava i nqma smisyl da mu pro6tavsh.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

6to za malumni trq da ste 4e da ne razberete za kfo sta vapros?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Щом вече ти е безразличен какво се чудиш- не се занимавай с него, не единствения
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg

6to za malumni trq da ste 4e da ne razberete za kfo sta vapros?

Не че сме малоумни ами просто ни беше интересен начина по който пише и не вникваме в текста!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си