- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пореден път се Убеждавам....
че след 91 другите набори са пълен батал.... Как по ясно да и обясня, че събирам пари за море и съм на работа, обаче тя не иска по цял ден да сме заедно и ако не се видим 1 ден почва да ми мрънка.... Детски истории и после що съм карал с едно момиче по 2 седмици... еми щото са пълни идиоти...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
в интересни неща си се убедил, но мисля че зависи от мозъка, не от набора![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Tе и под 89 са така, само че, колкото по надолу толкова по-фрапантно.
честито....излизаш с Лигла...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Все пак не сме всички такива...Ей ме на..92 съм,ама се въздържам от всякакъв вид мрънкане![]()
mm mojee bi prostyy i e gadno 4ee ne te vijda.. aa i e trydnoo daa razberee 4ee rabotish ii t.n.
Човек се събира с такива хора,какъвто е той самия.Прави си сам изводите.
Ами какво да се прави... казвай й го докато не ти писне, писне ли ти... зарязваш не се занимаваш и това е.. Пък тя защо толкова ти стеня.. а и ти отделяй и време, което да я удовлетворява... не знам..някой момичета наистина не знаят какво искат ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
епа аз не мрънкам на никой, разбирам хоратаПървоначално написано от kPuCkA
амиии ... накратко ... излизаш с врънкало ... или с други думи ако наистина я харесваш трябва да и огаждаш![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Еми като не можеш да и обръщаш внимание за какво си я хванал?Право е момичето...
Абе не знам дали от набора,ама определено гаджето ти е лигла,свали я малко на земята![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Олеее,колко много я обичаш..Ми така е,не само момичетата над набор 91,искат внимание,разбиране,нежност и любов!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+ 1 въпреки че и аз се убеждавам, че тези след моя набор (и аз съм '91) са мнооого злее (фешън,смешен,няя нищо в главата,не четат,вълнуват ги само парите на мама и тати...глупости )Първоначално написано от jghgh
явно тука половината не са събирали пари и не са работили.... как да и обръщам внимание по цел ден като работя??? виждаме се през ден за по 1-2 часа и тя пак е не доволна...
някои знаем... ми като не може да те разбере... как да и го обясниш не знам... след време и тя ще е в същата ситуация сигурно и ще осъзнае какво е... просто сега лятото иска внимание, мисли си, че всички имаме свободно време и нямаме какво да правим по цял ден...Първоначално написано от tuzaro
Тя буквално по цял ден си търси с кой да излени и тъй като почти всички работят и няма с кой и аз го убирам накрая... Аз съм и казал да излиза с който иска момичета момчета и тя вика ти няма ли да се сърдиш ако излена с момче.... се едно съм я вързал и не и давам нищо... Детска работа гумени мечета...Първоначално написано от tinky_winky
abe i az rabotq, no imam vreme za priqtelkata si... vsi4ko e vapros do jelanie i kompromisi i ot dvete strani, kolkoto do nabora, daje sled 87 sa zle ... s vseki vipusk vse pove4e...Първоначално написано от tuzaro
Тя буквално по цял ден си търси с кой да излени и тъй като почти всички работят и няма с кой и аз го убирам накрая... Аз съм и казал да излиза с който иска момичета момчета и тя вика ти няма ли да се сърдиш ако излена с момче.... се едно съм я вързал и не и давам нищо... Детска работа гумени мечета...
А ти защо ходиш с нея изобщо
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ми тея гумени мечета писват след време... ако не може да търпиш повече да се цупи знаеш кво следва...Първоначално написано от tuzaro
![]()
ти си знаеш колко ще я траеш такава..
ХАХА..абе не ставали..няма кво да се обиждаме за това кой на колко е..за едно др мнение..че след 91 набор всички били фешънчета и се инт. от парите на мама и тати и т.н. не сме само ние!и при вас "големите" си има такива..но както предполагам знаеш всичко си има изключения..та..като не искаш някоя след 91 набор вземи си хвани някоя баба..хем няма да те тормози много хем ще и вземеш пенсията и ето ти ги парите за море![]()
Cruel Intentions
брех, не го приемай навътре, кфи обиди, не всички са такива... и добре че има изключения, щото иначе...Първоначално написано от mystery`girl
![]()
не го приемам навътре :P просто лигли винаги е имало,има и ще продължава да има без значение годините..еми като не може да я търпи кво прави още с нея?1 вариант е че тя е от тези фешънчета а той от батковците дето ги имат само за да ги опъват..или..макар всичкото мърморене може би той намира нещо сладко в нея и по добре да й се радва,защото след време това мърморене може да му липсваПървоначално написано от tinky_winky
![]()
![]()
Cruel Intentions
ами бебешки работи зарежи я!кво се занимаваш с нея кат не и отарва че работиш да си се оправя аз съм на тва мнение. да си намери някои които е бебе кат нея и да и огажда....ама не смятам че ще се намери такъв льохма за да го направи и тя да си го върти на малкия прастПървоначално написано от tuzaro
тая отляво с червената блузка ми харесва повече, щото изглежда по-естествено... колкото до тва коя е лиглата... и двете може да саи с червеното може да е, щото може би се държи детски, но и другата може, щото пък ми е няква изкуствена...
![]()
сложна работа