- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пореден път се Убеждавам....
а коя е по малката??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мен пък тази с зеленото ме кефи на ваншен вид повече.според мен се подържа повече момичето ама тя ми изглежда да е по лигавата др ми изглежда да е по сериозна така ли е?
неПървоначално написано от cvetenceto1991
по малката е тази с зеленото нали?по малка ми изглежда по физиономия на снимката
кви са тея гатанки![]()
едната се е нагримирала яката, пак не мога да съм сигурна, ама си мисля че тя е по-малката... ний дан сме ясновидци бе![]()
е сорру пич не познах а коя е по малката за тва оцелих ли понеПървоначално написано от tuzaro
Ееееей знаех си, че в тази с червеното има нещоооо![]()
аз имам 6-то чуство, ама тряя го развия, че не съм сигурна в него![]()
и кфо, коя е по-малката![]()
маце ставаш за ясновидка от мен 10+ мн ме кефиш с мнениятаПървоначално написано от tinky_winky
и коя е по малката кажи де?
Първоначално написано от cvetenceto1991
мерси
ади казвай, че няя спя спокойно![]()
по малката е с червеното, настоящото гадже, а със зеленото е колкото мене бъдещото гадже![]()
Абе да не са едни и същи..
Преди (1 снимка) и след (2 снимка) процедурата за нанасяне на грим, оформяне на прически, смяна на дрехи..![]()
You are broken, I can fix you...
тц тц тц разби нии![]()
ся изтървахме наградата ако познаем нали![]()
ако сте руси ше намерим награда![]()
не стига дет не съм руса, ми съм и заета.. еми няма са черпим явно...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
пич разби ни със загадките си ние ще станем живи ясновидци от де да знаем дай жокер брюнетки съм а не блондинка пък сам и заета?
ти къде учиш, да не те познавам случайно?? то по принцип и аз съм заетПървоначално написано от cvetenceto1991
![]()
![]()
Не отпрявай такива нападки.Това може да се каже за почти всеки човек.Сега като некаква там пикла не те разбира и не иска да прави компромиси за връзката да си троши главата.Не е от наборите,а в ума на българина.Първоначално написано от tuzaro
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
и от къде ме познаваш?даи предполужение къде уча ти си зает напрао нямам думиПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи ми първо къде си мислиш че уча а аз ще ти кажа дали е така?става ли и от каде ме познаваш
а че аз си имам гадже в тва няма съмнение и много го оичам аре не се прави от каде ме познаваш и къде си мислиш че уча и аз ще ти кажа дали си правПървоначално написано от cvetenceto1991
Не знаеш коолко си прав, не искам да убиждам никой ама днешните 13-14 годишни саааа просто ужасТтТ - то не е лиготия, курвенски номера и тем подобни истории ...
А най-страшното е че като се съди по тези.... не ми се мисли какви ще са следващите![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
оле отговори ми че ми се спи от каде ме познаваш леПървоначално написано от tuzaro
Първоначално написано от cvetenceto1991
От някой сайт за запознанства ще да е.
Пловдивчани.ком
незнам къде учиш, просто и аз съм от пловдив и може да се познавамеПървоначално написано от cvetenceto1991
аз уча в строителния и тва че си обичаш гаджето е много хубаво
![]()
аз пък уча в т... ако го знаеш приятно ми е Цветана със сигорност не ме познавашПървоначално написано от tuzaro