- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пореден път се Убеждавам....
Първоначално написано от cvetenceto1991
Първоначално написано от w0sh
А погледни сега колко си задр1стена..
какво общо има моето мнение?
мисли си, че аз с1м тоя там с запознаването с цяла България.. задр1стенячка смешна..
твоето мнение няма нищо общо споко просто ония не е намерил с коя да се заяждаПървоначално написано от w0sh
Първоначално написано от cvetenceto1991
ьаХьхАь или ти просто ти толко зле, че вече неможеш да измислиш нищо ново и почваш като развалена плоча... едно и с1що..
не мисла че ти си тоя там ле глупакПървоначално написано от gPa3HuTeJl
а
престани да се заяждаш аз с педераси кат теб не се занимавам дет не си мерят приказките
думата педерас (както я пишеш ти ) се пише с Т ....
ПЕДЕРАСТ... ПОНЕ НАУЧИ ТАЯ ДУМА КАК СЕ ПИШЕ.. И Я ИЗПОЛЗВАЙ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ... НЕ НА МЕНЕ ТАКА... НА БАЩА ТИ..
gPa3HuTeJl Понякога споровете с 12-13 годишни малумни пикли не си залужават писането на излишни думи. Дори и да нямаме друго занимание в 1.28.
gPa3HuTeJl ти каза на момичето да не усира темата...а сега ти се водиш по нейния акъл и ти я усираш.. един съвет от мене баце-не спори с идиот..той винаги ще те приравни на своето ниво и ще те бие на собствената си игра![]()
П.П Достатъчно усрахте темата...има ЛС за тази работа![]()
И аз съм на мнение,че не е много удачно да си тровите живота с безмислени спорове и то в ранните часове на новия ден.Ааа,и само да ти кажа gPa3HuTeJl ,много ти е готин аватара.Поне на мен ми харесва де.![]()
...извинявам се за което... приемам..виновен с1м...но просто не ми изд1ржаха нервите, извинявам за се което...
gPa3HuTeJl ,мина ли ти вече яда?![]()
нап1лно с1м спокоен вече... б1рзо се паля и б1рзо се Успокоявам..
бате ти си педофил майна, не си ли към 19-так а се занимаваш с некви лигли на по 15-16
тея я съм ги отписал преди години ве![]()
Ааа ти п1к педофил... не така, бе майна..
Тая ме изкара се1 изв1н кожата ми... ма по 1 време минах на в1лна gPa3HuTeJl...и почнах да я нервирам...![]()
Ми хвани си някоя на твойта възраст,или по-голяма,след като мислиш,че би те разбирала повече..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Абе ... наистина не е само от набора... то не е казано, че всички които са се пръкнали 90-та или там която и да е година... са един типаж... т'ва са глупости
Аз съм 90ти набор...имам приятели 89 90...дето мислят кат 95
но също така имам и приятели 91 92 , които са много по-сериозно във всяко едно отношение от другите... индивидуално е!
ее аз пък 94Първоначално написано от lipsvashh_mi
и не мрънкааамм
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз пък съм 93 и мн мрънкам... особено сутрин.. се някой ми е кривПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
:P :P :P ЗА :P :P :P
![]()
![]()
![]()
e izvinqvai..nqma nikfo zna4enie na kolko godini e..ti na mene samo mi dai gadje koeto da iska da se vijdame prez den za po 1-2 4asa![]()
![]()
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Абе майна, ти може да си на възраст, ама си неграмотен за като под 91-ви набор-пише се Убеждавам!
Егаси неграмотника, а самочувествие-до небето, но без покритие очевадно!
Не слагай всичко под един знаменател,това че тя е разглезена лигла,не значи че всичко останали на нейните години и около нейните години са така....просто не си попаднал на подходящата...![]()
1.Дядо ви Васко е на 17, така че не е толкова зле с 15 годишни примерно.
2. Тая с червеното ми харесва повече на мен.
3. Ако толкова те мъчи прати ми я на мен..
пс. дразнител - не мога се пише отделно :P
The Spark
На мен и двете не ми харесват,
ама айде взимай тая в зеленото,
поне се очаква да не мрънка толкова.
П.С. Батееее,искам писмено извинение! Как можа! Та то и аз съм 93!![]()
*мрън*!![]()