- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пореден път се Убеждавам....
До човек е, а не до набор.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
майда да съм каза някъде е съм грамотен??? мсй никъде! самочувствието ми е по-високо от небето кво да се правиПървоначално написано от soulripper
П.П. извинявам се на анти фешън тя не ми мрънка
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не е от набора.Има хора на всякаква възраст,дето знаят само да мрънкат и се на тяхното да става.Аз зех много да се дразня от такива хора![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Мда!Аз съм си 92 и съм супер свястнаПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
Не мрънкам много...
Стига реклама уе! Аз пък съм 91 и ако не съм залепена за някой немога... Когато съм сама се депресирам, а когато системно не ми обръщат внимание мрънкам и правя скандали... Такава съм... недооценена, недоебана... всичко!
Не"до"охранена.Първоначално написано от babity
Madness is the gift, that has been given to me.
Или това беше адски грубо или от жегата изпростявам... прекалено много!Първоначално написано от Chess
Първоначално написано от babity
От жегата е.
Madness is the gift, that has been given to me.
bqx te gledal 1pat i si predstavqm kfi ligli (priqtelki) ima6Първоначално написано от tuzaro
![]()
tuzaro, направо си хващай кака да те отрака. Какво ще ми се занимаваш с келешата![]()
Много ясно, че ще мрънка...И е естествено да не рязбира колко ти е важно бачкането.
Оставяй я тая лигла.
бати осраната тема честно..тука вс спамат малко или мн..ма вие се оляхте доста.Ебати селянията е да се храните по форуми,деба и тъпите деца кво ме дразнат самоИзмийте си чиниите,прочете една книга(както често казвам). ама то цял живот на село не е лесно.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ем аз съм 92 и никога не съм мрънкала на мъжа, ако не е имал достатъчно време за да се видим
някой няма ли нещо да каже??
Обичам мусака.
Бати несериозния, мусака обичалПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Според мен, тва беше напълно сериозно!Първоначално написано от tuzaro
The Spark
Хах ей спамери, само спамите начи... срам направоПървоначално написано от 5StaR
![]()
между другото утре пак ше излизам с момичето с зелената блузка
![]()
![]()
я пъ ше излизам с момичето с прозрачната блузка, да те е яд![]()
и обичам сърми с лозови листа и пъпки от дрен
Тогава не се хващай с такива над 91-ви набор, кой те кара?
mi az sam nabor 94 i NE sum ligla i ne se int ot parite na mama i tati i mrazq nqkvi ligli i fe6ani i 4eta!!!nqkoi be6e napisal na 1-vata stranica 4e sled 91 bili ligli i taka natatuk tova ne e do godinite to zavisi ot 4oveka!
Po temata vsi4ki momi4eta iskat vnimanie do nqkude tq e pravq no i ti si prav,sedni i pogovori s neq i i obqsni nqkoi raboti mislq 4e 6te te razbere.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Едно от малкото смислени мнения в тази тема.Първоначално написано от jghgh
Аплодисменти за момчето което се убеди,че момичетата след 91 са пълен батал...Кога го направи това умозаключение..?![]()
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Не е до набор,а до характер и до средата също![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...