.

Виж резултатите на анкетата: Обичате ли да четете книги през свободното си време? (=

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Обичам,но нямам достатъчно време..

13 27,08%
  • Не,скучни са ми..

3 6,25%
  • Да,чета си редовно по някоя книжка..

21 43,75%
  • Чета,но много рядко..

11 22,92%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Книги за през лятото (= ?

Еми тъй като тука всички теми станаха само за изпитите след 7 клас на мен ми доскуча Та я кажете най-интересната книга която сте чели,коя е?Че съм решила утре да ида в книжарницата или библиотеката и да си взема някоя интересна книжчица,която или да обогати знанията ми в някоя сфера или общата ми култура или пък нещо интересничко просто за да не скучая.Благодаря предварително

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ами "Убийство на игрището за голф"-мнооооооого яка книжка,но не можах да я дочета,защото липсваха страници А от БГ литература-разказите на Елин Пелин и още мн други,но не се сещам сега

Град
    in Da musiC
    Ми най-интересните книги,които сам чела са Шифърът на Леонардо,Тартюф, Задната къща, а в момента чета Дон Кихот и е много интересна
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

"Птиците умират сами"-Колийн Макълоу :P :P :P

Супер фен Аватара на maybelline
    Любимите ми книги (някои от които чета в момента):
    "КОСМОС" от Карл Сейгън
    "Вселената в орехова черупка" от Стивън Хокинг
    "Илюзии" от Ричард Бах
    "Алхимикът" от Паулу Коелю
    "Еманципирана магия", "Малки богове", "Крадец на време", "Ерик" от Тери Пратчет
    "Позитивно възпитание за деца в предучилищна възраст", "Позитивно възпитание за тийнейджъри", "Позитивно възпитание за самотни родители", "Позитивно възпитание в класната стая" от Джейн Нелсън
    "Фаталните сили" от Ник Арнолд
    "Айнщайн и раждането на голямата наука" от Питър Коулс

Препоръчвам книгите на Тери Пратчет - страхотен автор, описва невероятно истински неща с хумор и очарование, книгите са за интелигентни хора с широки възприятия

Moжеш да четеш препоръчителната литература за 8 клас(аз ще съм 9 клас и чета старогръцка литература ), но има и много интересни други книги. Книгите, които са ми направили най-голямо впечатление и са ми харесали са: "Публични тайни"- Нора Робъртс, "Портретът на Дориан Грей"- Оскар Уайлд, Разкази от Йордан Йовков, Разкази от Елин Пелин, има и други, но не се сещам за заглавията

Guest
    Ами аз смятам да си зема да чена някоя книга на Толкин Като неговите фентъзита няма никъде

Обичам, но нямам време.. (засега). Много стресове в последния месец (не само от изпитите! (wait)), не мога да се отпусна нормално. ;;

Чета предимно през ваканциите. Напоследък чета английски книжки. А на български само някакви по-тинейджърски.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

The children of Hurin на Толкин
    Puedo escribir los versos m

Голям фен Аватара на Yancheto
    О,има много интересни книги!Препоръчвам ти:
    -Властелина на пръстените
    -Императорската перла
    -Да спасиш свидетел
    -Шифъра на Леонардо
    -Интервю с вампир
    -Черната стрела
    -Можеш да прочетеш и някои от книгите на Джералд Даръл,пише много увлекателно.

"Под игото",чела съм я поне три пъти засега.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Ами чета, но понякога доста ме мързи..Значи аз имам 4 книги за лятото...но сега съм на първата на 36 страница от 3 седмици Обичам да чета, но тази жега..и изобщо не ми се сяда, иначе ако почна и ми се чете много мога да прочета цял роман..Сега чета Немили-недраги на Иван Вазов..За мен най-интересната книга е Пипи Дългото Чорапче и Децата от улица "Тряскаджийска" просто ме влечат такива детски романчета..Кефят ме..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Повече от фен
    Ми аз чета само детски(тип Пипи дългото чорапче), фентъзита(главно) от рода на Толкин(и Дж.К.Р. ме кефи ) и такива с истински случки или пък гайдове(how to) Та тва за жанровете, иначе от тях квот ми падне(ама хубаво). Сега чета Astral Dynamics на Робърт Брюс(на английски) относно не толкова известното сред младежта, но според мен както и много други напълно осъществимо OBE(Out of Body Experiences).
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Сега чета на Артър Хейли - Летище, на английски, но адаптиран вариант, лесничък, че не ми е особено високо нивото
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne 4eta parvo zashtoto nqmam vreme vtoro 6toto i ne mi se 4ete :}} pak knigite ot lqtnata vaknciq nikoga ne sam gi 4ela :}} 4ela sam malko knigi predpo4itam spisaniq i redonvo si kupuvam spisaniq bravo ana elle cosmopoitan joy ;]]] jurnal be sqkfi
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ми да обичам да си чета по някоя книжка . :P
    В момента чета Хари Потър мисля че третата част

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си