.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Tой ме задушава?

Здравайте!От една седмица си имам приятел.Всичко е ОК ,но той ми звъни по 100 пъти на ден и иска да излизаме по няколко пъти дневно,а аз си имам и други задължения,имам и други приятели с които искам да изляза без него...имам приятелка с която имам нужда да си поговоря...споделете вие колко често излизате с приятеля си?

И ние бяхме така с вече бившия ми приятел до преди няколко дена. Ходехме от 11 мес.Съветвам те да поставиш условие на човека до теб все пак да се виждате когато на теб ти е удобно, защото в началото на една връзка винаги е хубаво , но има опасност да си омръзнете бързо. Обясни му най- внимателно, че имаш и други задължения, а нека и той се вижда с неговите приятели както и ти с твоите приятелки. Трябва и малко разнообразие. Успех!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Просто му кажи,че искаш да излизаш и с приятелите си,ако е нормален човек мисля,че ще те разбере.Просто му кажи,какво не ти харесва...Ами аз се виждам с приятеля си всеки ден или през ден,зависи все пак аз работя той също.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ем,явно момчето е доста влюбено Както каза NeLLy_BaBy така има вероятност да си омръзнете бързо.Пък и той няма право така да те задушава,кажи му,че трябва да обръщаш внимание и на хората около теб!Нека и той да направи същото..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Момчето е хлътнало - можеш само да се радваш. Поговори с него ще те разбере.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    И эа кво ни го каэваш това на нас,вместо на него?
    [size=7][b][u]fosse cos

Разяснете си това още в началото,иначе само ще затъвате

Град
    чужбина хахахах
    Момчето е доста влюбено в теб ,поговорете си и ти му кажи с какво те задушава и да се оправят нещата....късмет маце

Имала съм преди време сериозна връзка и излизах с това момче всеки ден по два пъти...на обяд и вечер..следобед се виждах с приятелки.Абсурд беше за него да изляза вечерта с приятелка..много ревнуваше и много ме задушаваше с това.По тази причина се разделихме!
    Със сегашния ми приятел се виждаме рядко и то само, когато аз пожелая...което вече не прилича много на връзка и явно се нуждае от прекратяване.
    Иначе според мен е нормално, ако връзката е сериозна да се виждате почти всеки ден...или през ден...аз съм успявала да намирам винаги време и за приятелите..понякога дори съм съчетавала нещата.

Град
    РЮАР
    защо се оплакваш немога да разбера... някои момичета просто мечтаят за так1в приятел...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Апф..,ако не те търси шш ревеш : "той не ме обича.."..,ако те търси "задушава ме"..Ми поговори с него и му кажи каквото ти е на сърце..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

УфФфф миличка минала съм през това 2-3 пъти ... ужасно е ... просто не си го причинявай и сама имам предвид да не стоиш и да чакаш нещата да се оправят от самосебе си ...седнете поговорете кажи му че искаш и малко време за себе си да се събирате по женски ...ако държи толкова на теб би трябвало да те разбере

хмммм да познато и с моя приятел бяхме тъка , но видя че няма да стане да излизаме по 3 на ден и сега излизаме само когато аз мога и искам просто трябва да му покажеш и да го накараш да разбере че освен него ти имаш и друг приятели и задължения пък ако не разбере от думи почни да го режеш иска да излезете за пореден път през деня емм казваш че си заета обещала си на приятелка да излезете ама тои иска да излезеш пък с него еми казваш му че си обещала и готово :P

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    защо се оплакваш немога да разбера... някои момичета просто мечтаят за так1в приятел...
    Мда, много точно се изрази - някои, а други - не. Явно тя е от втория тип.
    miss_survivor, ти казваш, че ходите от една седмица, ами не е ли нормално първоначално малко повечко да се виждате, а в последствие вече нещата да се нормализират. Поне с една моя приятелка беше така - тя просто беше неотлъчно до гаджето си в първите няколко седмици, но в последствие всичко си потръгна нормално и имаше време за всичко. Но ти се радвай, че не е обратното, защото аз съм изпитвала колко е гадно да излизате по един път на седмица и това да ви е цялото виждане. На мнение съм, че нещата трябва да се казват и трябва да се изясняват. Много е лесно да те посъветвам това, но като аз трябва да действам нещо все ме спира. И все пак трябва да говорите. Просто му го кажи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Апф..,ако не те търси шш ревеш : "той не ме обича.."..,ако те търси "задушава ме"..Ми поговори с него и му кажи каквото ти е на сърце..
    А дали знае какво и е на сърце...

Кажи му, че и ти имаш нужда малко да се осамотиш и че искаш да се виждаш и с други твои приятели, ама без да се обижда :P Кажи му това, което мислиш и това, което искаш най-добре ще направиш
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    от 1 седмица и секи ден да се виждате по няколко пъти
    абе хора вие нали ще си омръзнете на 2рия месец (най - много)

Просто му кажи 4е трябва да излизаш с фр-те ти и 4е имаш и др работа ... ако има акъл в глаата ще те разбере ай успех
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    вно момчето наистина и влюбено.С моето гадже излизаме почти всеки ден но има и периоди в които съм му супер бясна е не се виждаме някъде 4-5 дни.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ехх..ако моя искаше толкова честоо..Ти в место да се оплакваш се радвай..
    Аз не отказвам да изляза с него винаги когато имам възможност..звъни по мн пъти на деб..тва показва,че се интересува как съм и къде съм,същото е и при теб.Можеш само да се радваш,че имаш такъв човек!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с него и му кажи това,което и на нас.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами аз съм постоянно с него, когато съм навън ...
    Поговори си с него... все пак сте само от една седмица заедно и вече е започнал да се държи по тоя начин, което не е много хубаво.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    това изглежда е заложена в мъжката природа.. когато едно момче е истиснки влюбено иска да е постоянно с това момиче, опасява се да не го изгуби, ревността се показва все повече.. нормално е! И при нас беше така в началото.. виждахме се в даскало и след него, когато си бях вкъщи, постоянно ми звънеше къде съм и кога ще се прибера.. полудявах просто.. но му го каза директно, че ме задушава и да не успокои малко, че няма да ме загуби, да ми има доверие и нещата се оправиха

Супер фен
    Ами ние всеки ден излизаме.Попринцип това става вечер,когато излизаме с компанията ни.Някой път и денем се виждаме ... през учебното време и в училище се виждахме.За званенето - никога не ми е званял да ме пита къде съм с кого съм ... най - много да ми прати sms .. ама понякога и той ме задушава,все пак ме ревнува много ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    of mnogo gadno tei ama :}}} kato ne ti iznasq........

Mi nie se vijdame ddz ;} kolkoto pati trqbva ;]
    Ama se zasi4ame iz grada i ostavame zaedno se pak i az imam svoi prqtelki i toi svoi nqma da zaeba sq si4ko zarad nego
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си