- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tой ме задушава?
Благодаря Ви за мненията и съветите!Разбирам че някои хора се дразнят като искаме съвети в тези форуми,но наистина е толкова трудно да събереш смелост за нещо,че искаш да чуеш различни мнения,различен опит ... дано скоро да успея да му обясня,защото вече съм отегчена от връзката ни, а с,е едва в началото![]()
ami vseki den se vijdame...4uvame se nqkolko puti...za malko vreme...normalni sa ne6tata TOZI PUT...predi imah vruzka ,koqto preli4a6e na tvoqta...bomba sus zakusnitel...kaji mu istinata ,4e nqma da se spre...ne 4e e garanciq 4e ako mu kaje6 6te se spre de...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Познато ми еПросто му го обясни,но все пак тактично,за да не го обидиш.Той ще те разбере
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
е ние с бившия ми се виждахме само за по 2-3 часа на ден е (някои път и по много повече) ама поне и двамата бяхме на мнение че като не се виждаме за по много време е по яко и повече се искаме , щото иначе ти е яко първите 1-2 седмици да се виждате нон стоп заедно ама после се отекчаваш супер много![]()
bIeE MaNiI GoOO
Просто му обясниКазваш му,че имаш и друга работа. Предполагам,че ще те разбере и ще се съобрази
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
3 пъти в годината. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ufff veche ne izlizame chesto shtoto toi se vurna obratno v rodinata sino i men me zadushava s 1000 si obajdaniq i postoqnnoto mu jelanie da govori s men...
no tvoq sluchai mai ne e tolkoz losh.... moq poiska skype na vsichkite mi priqteli momcheta, koeto nai me iznervi
![]()
![]()