- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искаш го,получаваш го и вече не го искаш?!
е нещо такова да ви се е случвало щото на мене постоянно....харесвам някого и кат тръгнем...нещо се прееебава ;(
вие какво ще кажете?
Съвсем нормално.
Madness is the gift, that has been given to me.
Пубертети...
Спокойно,ще поумнееш.Дано де.
[size=7][b][u]fosse cos
Случваше ми се като бях на 14.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mdaammm mn koftii..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Общо взето НЕ,аз знам какво да искам![]()
общо взето не е така ако не го преебеш ти няма кои друг да ти е виновен
Tva e 6toto samo go haresva6 a ne OBI4A6 ima dosta golqma razlika mejdu dvete![]()
мм да съвсем нормално просто понякога се случва![]()
Metal is forever
Аз пък съм. Не го искам, получавам го, зарязвам го.
По-удобно и значително по-интересно.
Като видях заглавието ми стана ясно.Не може да се говори така за,който и да е.И да не сме неодушевени предмети случайно.Първоначално написано от miss_survivor
П.П.-Дано поумнееш след тоя пубертет.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Нормално...тр1пката изчезва...
Някой прочетох пубери... ьхаХьАХь, че к'во общо има т'ва... тр1пката си е тр1пка... пубертета си е пубертет.. аман от некомпетентни 'ора..
понякога преследването е по-интересно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В повечето случаи, когато харесваш някого силно, бориш се за него и накрая го получиш... Тръпка изчезва бързо. Може би, защото цялата страст е вложена в самото начало.
Нямаш достатъчно силна воля характер и най-вече - ЖЕЛАНИЕЩе си намериш майстора спокойно
![]()
В много случаи става така...не е от пубертета..от човека си е.Понякога самото преследване и борба и недостъпност от другата страна те карат още повече да се нахъсваш ...но вече това нахъсване се превръща по-скоро в постигане на това, за което си се стремял...а не заради самата тръпка..защото когато получиш вече, това което си искал и като се наситиш..ти става безразлично..няма го вече самото преследване и напрежение.Затова никога не трябва да показваш на човека до теб, че в кърпа си му вързан...
Ахаамз! Ама и като пубертет на съм била такава. Тача се за моралист.Първоначално написано от be_true
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
а..ето що те задушавал..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Слоред мен разликата наистина е в това че не го обичаш а просто го харесваш..ще видиш като се влюбиш колко ще си патиш..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Ако намериш човек който да обичаш, да се влюбиш в него, тогава няма да ти е скучен като тръгнете.. и след цялата борба да ти омръзне.. .Но тогава внимавай на нея да не и омръзнеш о.О Иначе така се получава защото повечето връзки са просто флиртове и след време се разпадат от самосебе си
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
i s mene obiknovenno e taka,no,kakvo da pravim,prosto se radvam na tva,koeto imam i tva e![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Детски работи.Това е адски глупаво,да се "влюбиш"в някого,да го накараш той също да се влюби и после да кажеш - "ми вече не те харесвам"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ми се е случвало или харесваш някой истински или си стой сам в къщи!!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
sq si na 15 sig xaxaПървоначално написано от Wrathchild
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.