здравейте даже и аз незнам каде да пусна тази тема за6тото е малко страннане се отнася за мом4е а за моми4е
зна4и моята ''най-добра'' приятелка мн лъже ама като казвам много зн трябва да ми повярвате тя постоянно лъже за някфи мом4ета и моми4ета нейните "приятели"даже нз как да ви разкажа тя казва 4е има едно "гадже"оба4е това нейно'гадже' дори не я познава дори не я поглежда даже и здр не и казва това го рабрах на два пъти веднъж той мина покрай нас(мене и моята фр) с неговото гадже и дори не я погледна а др път бе6е когато се видях с него по слу4айност (аз не го познавах)
![]()
тя не6те6е да ме запознае запо4нахме да си говориме и се запознахме и той спомена 4е не познава най-добрата ми приятелка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а естесвено тя казва6е 4еса правили секс и т.н тоест моми4ето гледа много филми беше ми казала 4е той е посипал леглото и с рози
розови и аз няма6е как да не се сдържа да не се изхиля за6тото ве4е зн истината
![]()
даже си говори сама по телефона казвам това за6тото тя си бе6е навила алармата и тя звънна и тела и беше в моята ръка и аз видя 4 епи6е аларма и тя вика а етого моя .... и вдига и каза ало любов моя......и запо4на да си говори с тела
![]()
![]()
![]()
така 4е ако можете да ме посъветвате какв да напрая да й кажа ли че зн истината или да продълцжа да се хиля като ми говори постоянно за нейните фр
![]()
![]()
p.s. ивинявам се за тъпата тема но само аз и о6те две мои фр го знаеме това и незнаем какво трябва да правим![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
haha za po tejuk slu4ai ne bqh suvala do sega![]()
![]()
6to be zabavno e da q gleda6 kak se pravi na 6ut ama e i kofti 6toto vse pak ti e fr.. ama ako se zamislq tq moje da luje i tebe i da te vurti na prusta si...
ako ti e dobra fr i kaji ama ako ne... az li4no bih se kefila dokato moga![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
да бе, и аз имах една такава приятелка като бях на 13...
накрая просто престанах да общувам с нея и ми се разрешиха сичките проблеми.
алелуя.
хаха тва е по тежак случаи и от моя ами савет ако искаш го приеми вижте се питаи я нещо пак за онзи чуй поредните и лъжи и изтарси напрао в очите:Кво ма гледаш и ма лажеш аз знам цялата истина и и кажи че не искаш да се занимаваш с нея за да видиш какво ще те излаже....!пробваи да видиш какво ще стане
Аз за мой срам си падам леко сеирджийка, та бих се забавлявала.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Такива ги има всякакви.Не знаят какво искат.И като гледам как си писала и как говориш за твойта приятелка не ти давам повече от 14 годиниПървоначално написано от draki4ka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
да тфа миселх да правя днеска но пка ми е мн сме6ну само като я чувам но ако продължи за6тото понякога 4ак ма дразни заради голямото й само4уествие 6е и извадя миризливите ризиПървоначално написано от cvetenceto1991
ам то един път![]()
![]()
![]()
сре6таме се и тя вика мали ако зн един пи4 как ми каза ей маце мн си готина 6та скъсам и аз й поварвах и само после го виждами тоз пи4 а той бартов4ед ми и то първия
![]()
![]()
и онази го гледа някак си и ве4ерта го питам ся ко е казал и оня ми вика...."ами аз само я погледнах ни6ту не съм и кавзал кажи и на не си прави илюзии"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всъ6тност съм на 15Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
Хахахаха бахти... лапешки работиПросто другия път като й звънне алармата и като каже " а, ето го и моя" ти изцепи "с алармата ли ще си приказваш" или нещо от сорта просто затапи я някой път че да се усети малко...
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Все пак сигурно отсъстваш от уроците по Български език и литература.Първоначално написано от draki4ka
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Аз имам идея какво да правиш значи,следващия път коато и звянне гаджето (алармата)ти тайно и звъннии готово дори не е нужно да казваш нещо
![]()
Бягай далече от тая ! След време ще тръгне да разправя, че е спала с най - добрата си приятелка, за да се прави на интересна ..![]()
Първоначално написано от draki4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕ НЕ Е ИСТИНА![]()
![]()
НА такава като твойта приятелка ще се смея цял ден просто няма да може никой да ме спре , ще ме заболи корема от смях и забавление.
![]()
![]()
За кво да й казваш, я я остави и като и звънне алармата и ти каже " я ето го моя" и изтърси нещо от рода " о твоя алармата ли стана
![]()
" и някфи .. абе кефи се на макс.. и без това не ти е истинска приятелка щом те лъже
![]()
![]()
И не да се отдръпваш от нея просто, не й споделяи нищо по лично за теб и по-важно, за да не станат някои издънки
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
![]()
omg
![]()
tva me naradva,gledai i siira
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
tvae dobra ideq,samo go napraviПървоначално написано от Ka^uHka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ХахИмаш яка приятелка,не й казвай,че знаеш истината!Иначе може да ти тегли някой тукат с послание -"Не е вярно той е мой!!"
![]()
Пък и закакво ти е да й я казваш,тя си я знае,просто се забавлявайте с твоите приятелки,а ако продължи още 1-2 месеца,я заведете на психиатър,като й кажеш, - "Еди коя си - искам да те заведа при моя любовник за който наще не знаят"Би се хванала,като гледам колко е умна
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тая ваша приятелка си я бива![]()
![]()
добра актриса е . Сигурно си мисли, че ви прави на глупаци всички. Пък може да живее в някакъв нейн собствен свят
![]()
Я по-добре, за да й дадете урок... оставете я да си мисли, че ви лъже пък вие се смейте още малко и после и кажете цялата истина. Това да й е за урок, да спре да лъже
и да знае, че не може да прави другите на глупаци...всъщност ще стане, че играча е станал изиграния
ще бъде голямо шоу
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Prosto tfoita ,,friendka" e iskala da stane interesna i da se napravi na vajna
zareji q priqtelstvo s l1ji ne moje
познавам 1 моми4е ( никакъв случай не ми е фр
) и тя така лъже. всчко 2-ро нещо което каже е лъжа и казва 4е се била ебала няколко пъти 4е се целувала с гаджето си ( тя няма такова
) нз си как че я водел нз си къде 4е й казвал колко е секси ( тя е адски дебела
) и сякви глупости и ги говори тия неща на всеки и сички зн 4е тя лъже ама се правим 4е й вярваме и после й се хилим като луди
така 4е те съветвам да се позабавляваш с нея
![]()
За какво ви е да й казвате на тая козичка??Я си се смейте на воля, поне има кой да ви оправя настроението
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...