.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Да й помогна ли или да не се бъркам ?!

Проблема е следния...
    Вече 5 години имам една приятелка, която ми е.. как да кажа.. най-много ми е легнала на сърцето, чувствам я най-близка, абе.. Най-добра приятелка! И въпроса е, че от 6 месеца някъде ходи с едно момче. И самият той е прекрасен - красив, мил, нежен, внимателен, многоо печен изобщоо нищо не му липсва! Не се държи гадно, но най-важното е, че не настоява да правят секс. Приятелката ми е на моята възраст, 16, но ощ не го е правила и когато й е предложил дфа ходят е казала "Нали си наясно че не искам да го правя още?!" И той е казал "Няма проблем, да не съм луд, да искам само това ?!". Дотук всичко добре...
    Но преди 1-2 седмици някъде приятелката ми замина за Германия и там ще прекара лятото. Когато се разделяха и двамата много страдаха, и преди да замине уж нашега ми поръча да го пазя. И затова гледам да му хвърлям око от време на време. Не да му светя, но просто.. Всъщност всичко се оказа потресаващо!
    За тези няколко седмици говори с някакво момиче по телефона и я попита "Кога ще се видим" после дойде един негов приятел и го попита "Абе, ще ходите ли последно на кафе с оная?". Също така предложи на една друга моя фр. да се запознаят. И най-шокиращото е, че онази вечер го видях да си тръгва от дискотеката с едно момиче и го прегърна... ( всичко това съм го видяла или са ми го разказвали, специално за последното лично бях свидетел )
    Извинете, че ви накарах да го четете. Съветите които получих досега са да не се меша, защото може да е просто приятел с тези момичета, но ми изглежда като нещо повече.. Някои ми казаха незабавно да й кажа, но тя няма да ми повярва, ще си помисли, че искам да ги разделя.. Въпроса ми е вие какво мислите ?! ..

по-добре и кажи..какво си чула и видяла.Аз ако бях на нейно място,не бих искала да се унижавам без да знам дори,кофти е.Сподели с нея!
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    някъде...
    Кажи и така,ще е най-добре.А това дали той с тези момичета е само приятел или не.. си е негова работа.Ти трябва да и кажеш,а тя вече да си прави сметката...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кажи й.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    мислим че не знаеш какво точно си чулаи т.н. и че имаш някво голямо желание да измислиш няква история
    Съгласен.Да удариш голямия скандал.Кажи ти какво да прави момчето.Да се и да страда за нея,че няма да има лятото.И че тя е единствената му позната и той не може да излиза навънка с други хора.Остави го,ако се намесиш само ще влошиш нещата (знам,че ти казаха това,но мисля,че това е най-доброто,което може да направиш)
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ако можех просто да й кажа, веднага бих го направила.. Но на вас ако ви каже някой такова нещо за любимият ви човек бихте ли повярвали? .. Нищо, 1е ми е приятелка от толкова време, любовта е сляпа...

Е, може наистина да звучи като теленовела, обачче има такива неща в живота, за какво ми е да лъжа ?! Сериозно говоря..

Град
    Там, където е сърцето...
    Кажи й! Все пак затова си и приятелка да и помагаш и да си казвате всичко нали така?! Замисли се ако не й кажеш и тя сама разбере и разбере и че си знаела как ще се почувства - измамена, не само от него, но и от тебе, защото си скрила от нея..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

как ще и кажеш,луда ли си ?
    Ников казванеможе да е смао приятелс ти ямомичета,ако е така и кажеш на приятелката си,тя ще почен да си въобразява,че работите са зле и може и да ксъсат,а да няма причина ! Ако стане нещо серионзо,тогава и пиши.
    Ако и кажеш и се окаже,че не е нещо,за което трябва да я оведомяваш,ще и развалиш лятото само ! Остави я да си напраи кефа момичето !

Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Кажи й! Все пак затова си и приятелка да и помагаш и да си казвате всичко нали така?! Замисли се ако не й кажеш и тя сама разбере и разбере и че си знаела как ще се почувства - измамена, не само от него, но и от тебе, защото си скрила от нея..
    +1 само един съвет - поразрови се малко, питай познати, за да разбереш повече за него и за тези момичета
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Аз пък съм на обратното мнение.Мисля,че още е рано да предприемаш каквото и да било.Първо,още не си сигурна какво точно има и второ,как би се почувствала,ако,приемем,че й кажеш и изведнъж се окаже,че грешно си разбрала и само дето си провалила хем лятото й,хем и връзката им?Не,не мисля,че трябва да й кажеш.Първо разбери дали всичко е истина.Наблюдавай го повече,вслушвай се в думите му към тези момичета,а ако приятелката ти е чак толкова добра,направо си го попитай дали има нещо между него и тези момичета и дали я лъже,докато я няма.Но преди да й кажеш,първо трябва да си сигурна какво става и че нищо не е само слух или част от нечие развито въображение.

Аз съм на мнение първо да говориш с него за това какво става и какво прави той... да му напомниш колко много значат един за друг и вс това и ако това е вярно да му дадеш възмножност сам да й каже за свалките си, но не вярвам да го направи, ако ли ти й казвай, все пак си и фр кажи й истината и тя ако те има за такава би трябвало да ти повярва.
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Ми според мен е най-добре първо да поговориш с момчето и да разбереш в какви отношения е с тези момичета,ако са чисто приятелски,няма смисъл да и казваш..т.е може и да и кажеш нз ,но ако не са само приятелски тогава непременно и кажи!!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

първо питай него
    нагло му дръж сметка
    кажи че тва ти е най-добрата приятелка с агресивно загрижен тон и кажи че би умряла за нея затва се интересуваш
    мисля че ще подейства.. но е важно да му внушиш че ти като нейна най-добра приятелка имаш правото да се интересуваш а той може да ти каже
    но наистина първо питай него, но не притеснително ами направо си изгърми въпроса, направи тон и малка сценка колко отвратително е всичко това
    чуй какво ще ти каже той и го запомни
    после като се върне приятелката ти й разправи за това как си се сдърпала с приятеля й но той всичко ти е обяснил и май всичко е наред
    и така те двамата сигурно ще си поговорят за тва и ще се изнасят
    все пак тя ще реши дали да му вярва

и е малко съмнително как сте най-добри приятелки а тя би си помислила че се опитваш да я скарваш?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ако твояра приятелка види твойто гадже с някаква ще искаш ли да ти каже? Много ясно ,че отговорът ти ще е да.Така че по-добре й кажи,по-добре сега да й е гадно,отколкото да разбере после от някой друг и да ти се разсърди ,че ти не си й казала

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    по-добре и кажи..какво си чула и видяла.Аз ако бях на нейно място,не бих искала да се унижавам без да знам дори,кофти е.Сподели с нея!
    то4но ..
    щом ти е най- добра приятелка не мисля 4е би си помислила 4е искаш да ги разделиш
    А може би преди да говориш с нея трябва да поговориш с мом4ето да си каже тфа дет има да казва и после ти си на ход ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от :) щастливката (:
    Аз съм на мнение първо да говориш с него за това какво става и какво прави той... да му напомниш колко много значат един за друг и вс това и ако това е вярно да му дадеш възмножност сам да й каже за свалките си, но не вярвам да го направи, ако ли ти й казвай, все пак си и фр кажи й истината и тя ако те има за такава би трябвало да ти повярва.
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

кажи и!
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

ако си на 100% сигурна, че приятеля й прави нещо нередно би трябвало да й споделиш. Нали затова са приятелите.

Тя ще се връща ли?
    Madness is the gift, that has been given to me.

Благодаря на всички.
    Ще ви отговоря:
    1. Всъщност се чудите защо да не ми повярва, щом ми е най-добра приятелка? Простата причина е , че.. Мен ме обича, старшно много, приятелки сме от толкова време.. Но е влюбена в този човек! Дори и за малко, любовта може да стане силна и от пръв поглед и както вече казах е сляпа - Тя ще му вярва докато не се убеди сама!
    2. Да, ще се върне в края на август месец, а след седмица заминавам на море до септември и когато ме няма... Кой знае какви ще ги върши.
    Някои казаха да поговоря с него, или да си мълча, защото може чувствата му към тези момичета да не са такива, каквито си мисля. В едно мнение пишеше, че той може да си има и други познати, не само момчета. Не му е забранено да излиза. Но просто се държи "по-разгорещено" с тях, отколкото с приятели... Затова съм толкова объркана..

Наистина. Добра идея е да поговориш с него...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си