Проблема е следния...
Вече 5 години имам една приятелка, която ми е.. как да кажа.. най-много ми е легнала на сърцето, чувствам я най-близка, абе.. Най-добра приятелка! И въпроса е, че от 6 месеца някъде ходи с едно момче. И самият той е прекрасен - красив, мил, нежен, внимателен, многоо печен изобщоо нищо не му липсва! Не се държи гадно, но най-важното е, че не настоява да правят секс. Приятелката ми е на моята възраст, 16, но ощ не го е правила и когато й е предложил дфа ходят е казала "Нали си наясно че не искам да го правя още?!" И той е казал "Няма проблем, да не съм луд, да искам само това ?!". Дотук всичко добре...
Но преди 1-2 седмици някъде приятелката ми замина за Германия и там ще прекара лятото. Когато се разделяха и двамата много страдаха, и преди да замине уж нашега ми поръча да го пазя. И затова гледам да му хвърлям око от време на време. Не да му светя, но просто.. Всъщност всичко се оказа потресаващо!
За тези няколко седмици говори с някакво момиче по телефона и я попита "Кога ще се видим" после дойде един негов приятел и го попита "Абе, ще ходите ли последно на кафе с оная?". Също така предложи на една друга моя фр. да се запознаят. И най-шокиращото е, че онази вечер го видях да си тръгва от дискотеката с едно момиче и го прегърна... ( всичко това съм го видяла или са ми го разказвали, специално за последното лично бях свидетел )
Извинете, че ви накарах да го четете. Съветите които получих досега са да не се меша, защото може да е просто приятел с тези момичета, но ми изглежда като нещо повече.. Някои ми казаха незабавно да й кажа, но тя няма да ми повярва, ще си помисли, че искам да ги разделя.. Въпроса ми е вие какво мислите ?! ..