- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В момента умирам.. Помогнете ми ... :(((((
Моля ви помогнете ми.. Незнам дали се е случвало на някой но аз много тежко го преживявам.. току що се върнах от работа и ме боли главата.. започнах да си вталпявам че може би съм бременна и от самото втълпяване взе да ми прилошава.. знам защото и др път се е случвало.. исках да звънна на приятеля ми да ме успокой но той вече спи и му е паднала батерията.. не мога да се свържа с него и в момента стоя сама в стаята си и ми е зле и незнам какво да правя.. знам че всико идва от втълпението но какво да направя..![]()
![]()
плаче ми се.. помогнете ми моля ви..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛЕК ПЪТ!
Този сценарий го прати в "Дързост и красота"
Или бебета![]()
Едно бебе
Второ бебе
Трето бебе
Четвърто бебе
Пето бебе
Шесто бебе
Седмо бебе
Осмо бебе
Девето бебе
Десето бебе
Ай спри са ти подмина циганите
И как си го въобрази това,че си ... бременна![]()
![]()
![]()
Емчи поплачи си лошо няма
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
извинявай, не мога да ти влезна в положение, не съм умирал до сегаПървоначално написано от t1n4e7o
Ми как може да ти помогне който и да е било тук? мога да ти говоря какви ли не глупости ама каква файда ти си си набила в главата, че си бременна (като оставим на страна,че не си казала какъв точно е случая, а само най-повърхностни неща и очакваш помощ) честно казано и да се тръшкаш и да не се тръшкаш каквото станало станало ако щеш и 500 литра сълзи изплачи пак няма да промениш нещата (било то че си бременна или не) така че се стягай и стига си циврела и си си усложнявала живота. Жена, бъди Мъж!!!![]()
да , тя притеснява от време на времеПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
![]()
Спокойно бе жена.Шансовете да забременееш от преде...блаблабла са МИНИМАЛНИ!!!!!!Ако толкова се притесняваш пий хапче
КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА , ЧЕ СИ СИ ВТЪЛПИЛА ЧЕ СИ БРЕМЕННА ЛИ ?Първоначално написано от t1n4e7o
Първоначално написано от t1n4e7o
Чети горе.Пък и вече е трудно да се вярва,на който и да е било,заради олигофрени дето се правят на интересни и пускат шибани теми!![]()
![]()
ами няма такъв филм хората тук които ще ти са присмеят са повече от другите за жалост![]()
Лелеее жена,прочети 2 мои мнения назад!Първоначално написано от t1n4e7o
хапни нещо сладко,пийни едно аналгинче или аспиринче и си легни.пусни си телевизора,позяпай малко телевизия и заспивай.утре на трезва глава премисли всичко,каквото е станало с приятеля ти![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Извиниме предварително, че ще бъда толкова директна, но човек си пати от собствената си глупост...
Какво означава имам му доверие, мислиш ли, че в конретния случай има място за него?!
Гафове се случват, дори и когато се използват презервативи, а при теб риска е двоен, осъзнаваш ли го това нещо или просто си казваш-той е внимателен, няма да стане белята.
Мисли за последиците, няма абсолютно никакво значение от колко време сте заедно, щом сте решили, че не искате да ставате родители, използвайте съответните предпазни средства...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
миличка посред нощ нищо неможеш да направиш,по-добре ако си наистина толкова зле отиди до някоя денонощна аптека и си вземи един тест за бременност не са толкова скъпи а и ще ти спестят главоболиетоа за в бъдеще проучи размерите на презервативите ... с това небива играчка,защото белята веднъж може да стане ...хайде успехчета от мене и умната
![]()
мм... предлагам ти да се надрусаш с аналгин... резни 3 хапчета сега и след 5 мин още 3... и си чук... една приятелка го беше правила... хаха
АаА ти след тва кво я прайПървоначално написано от gPa3HuTeJl
добре бе после не са ли я прибирали от спешното заради натравяне мн ми е инт ....