- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В момента умирам.. Помогнете ми ... :(((((
Първоначално написано от fire_of_satan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napulno suglasna
Абе квото и да си говориме ти си мн зле. "Били му малки презервативите"...еми казаха ти че има и extraLarge
Ходи и си купи един тест за бременност и разбери дали си бременна или не си НЕДЕЙ ДА УМИРАШ.
П.С. Е, ако умреш сигурно няма да е голяма загуба за света.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Лека ти пръст
Като те притеснява си купи един тест за бременност от аптеката, няма да обеднееш или забогатееш с 3 кинта, но ще си спестиш много тревоги (ако е отрицателен разбира се)Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
оле божеееееееееееее малки му били...ще прозво4и гадно от моя страна но мила поговори с приятеля си защото не може да ходите там милиони години и да не ползвате презервативи...тъй кат гледам явно мн те пази и го е грижа за тебе...просто на човека му се ебе бе хора ЯКО СЕКС...според мен хи4 не го боли дали ше забременееш или не...колкото и кофти да зву4и хора сякви и явно не си попаднала на правилния... за съжаление
тегли му един бой и не се занимавай ве4е с него...намери си някой който наистина ше го е грижа за тебе
тръ4ни до аптеката и не се притеснявай ве4е =]
Мисля,че напълно те разбирам.И аз постоянно си втълпявам разни глупости.Първоначално написано от t1n4e7o
Ако искаш да се убедиш,че не си бременна, си купи тест.Така ще си 100% сигурна,че няма от какво да се притесняваш![]()
+1 ... аз в момента съм в същото положение като при тебе .. болят ме гърдите сега и главата и 1 седмица се си мислех глупости .. неска си зех тест и беше отрицателен и сега ми е по леко ... не може само да те боли главата щото си бременна,кой ли знае кфи още милиони причини има .. може да си фанала некоя настинка ... по тая логика сички къде ги болеха главите щяха да са бременни .. споки .. земи си тестПървоначално написано от princesa_viki
![]()
То глава може да те боли от притеснение.А относно секса без презарватив-по-добре го правете със,защото заради тези капризи на гаджето ти може да стане белятаПървоначално написано от without`breaking
![]()
fire_of_satan не съм съгласна с теб.Не дай си Боже,стане нещо с тебе ще видиме дали и ти няма да "цвърчиш"Паникьосало се е момичето,като не ти изняса,не пиши в темата
![]()
ми гръмни се, кво пък толкоз
хора не е хубаво така...по тоя на4ин вие само се съсипвате...земете се стегнете и не се измъ4вайте... =]
Добре за кво ебавате момичетонаистина баси и хората сте
като няма кво да кажете уста не отваряйте мамка му
![]()
по темата .. не си внушавай щото още повече се притеснявашмисли си за нещо друго и направи тест
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
извинявай ама ти на колко си?Първоначално написано от t1n4e7o
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи, келеш глупав, който незнайно как работи, вземи кажи на родителите си да ти хвърлят един здрав бой и да ти обяснят наново и накратко някои "нещица", изхождайки от собствения си опит (надявам се имат такъв - все някакъв). А на оня изтърсак, който те тъпче всеки ден като не му стават презервативите, му слагай обелки от кремвирш, същата работа биха свършили.![]()
Явно без секс не можеш, та затова като те засърби отдолу започваш като магарето на профила ти да се въртиш, с цел да го захапеш![]()
Тая глава са ти е "дадена", за да я използваш поне няколко пъти по време на жизнения си път. Е, досега ако не си я ползувала, то вече май е дошъл моментът...
Мен ме болят топките дали съм бременнен![]()
и крака нещо ме наболява може да съм си счупил раката едва ли не
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от dantro
moje moje,idi si vzemi test da si po-sigyren i spokoen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от Yallama
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...