.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    ммм дам аз от главоболие мн често съм забременявала ...

Град
    Марс
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Оф, а аз като чуя, че му "били малки презервативите" ми идва да се
    разтека по земята от смях, ама после трябва да се самосъбирам с прахосмукачката...Как пък може да си толкова непросветена?!? И какво седиш и мрънкаш и се тръшкаш, аз откъде да знам дали си бременна или не? Отиваш, купуваш си един тест и разбираш истината. Сама си си виновна и за параноите и за всичко, а седиш и цвърчиш и очакваш подкрепа....ебаси и хората...

napulno suglasna

Абе квото и да си говориме ти си мн зле. "Били му малки презервативите"...еми казаха ти че има и extraLarge

Ходи и си купи един тест за бременност и разбери дали си бременна или не си НЕДЕЙ ДА УМИРАШ.

П.С. Е, ако умреш сигурно няма да е голяма загуба за света.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

SK0RP10N
    Guest
    Лека ти пръст

Мисля,че всички са на едно мнение и няма смисъл повече от тази тема

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Ми по принцип го правим без прзерватив... Защото му са малки а не съм запозната с размерите а и сме заедно от много време.. имам му доверие но проклетата предекулационна течност.... тя ме притесни....
    Като те притеснява си купи един тест за бременност от аптеката, няма да обеднееш или забогатееш с 3 кинта, но ще си спестиш много тревоги (ако е отрицателен разбира се)

оле божеееееееееееее малки му били...ще прозво4и гадно от моя страна но мила поговори с приятеля си защото не може да ходите там милиони години и да не ползвате презервативи...тъй кат гледам явно мн те пази и го е грижа за тебе...просто на човека му се ебе бе хора ЯКО СЕКС... според мен хи4 не го боли дали ше забременееш или не...колкото и кофти да зву4и хора сякви и явно не си попаднала на правилния... за съжаление тегли му един бой и не се занимавай ве4е с него...намери си някой който наистина ше го е грижа за тебе тръ4ни до аптеката и не се притеснявай ве4е =]

Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това...
    Мисля,че напълно те разбирам.И аз постоянно си втълпявам разни глупости.
    Ако искаш да се убедиш,че не си бременна, си купи тест.Така ще си 100% сигурна,че няма от какво да се притесняваш

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това...
    Ако искаш да се убедиш,че не си бременна, си купи тест.Така ще си 100% сигурна,че няма от какво да се притесняваш
    +1 ... аз в момента съм в същото положение като при тебе .. болят ме гърдите сега и главата и 1 седмица се си мислех глупости .. неска си зех тест и беше отрицателен и сега ми е по леко ... не може само да те боли главата щото си бременна,кой ли знае кфи още милиони причини има .. може да си фанала некоя настинка ... по тая логика сички къде ги болеха главите щяха да са бременни .. споки .. земи си тест

Цитирай Първоначално написано от without`breaking
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    +1 ... аз в момента съм в същото положение като при тебе .. болят ме гърдите сега и главата и 1 седмица се си мислех глупости .. неска си зех тест и беше отрицателен и сега ми е по леко ... не може само да те боли главата щото си бременна,кой ли знае кфи още милиони причини има .. може да си фанала некоя настинка ... по тая логика сички къде ги болеха главите щяха да са бременни .. споки .. земи си тест
    То глава може да те боли от притеснение.А относно секса без презарватив-по-добре го правете със,защото заради тези капризи на гаджето ти може да стане белята
    fire_of_satan не съм съгласна с теб.Не дай си Боже,стане нещо с тебе ще видиме дали и ти няма да "цвърчиш" Паникьосало се е момичето,като не ти изняса,не пиши в темата

Супер фен
    ми гръмни се, кво пък толкоз

хора не е хубаво така...по тоя на4ин вие само се съсипвате...земете се стегнете и не се измъ4вайте... =]

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Добре за кво ебавате момичето наистина баси и хората сте като няма кво да кажете уста не отваряйте мамка му

по темата .. не си внушавай щото още повече се притесняваш мисли си за нещо друго и направи тест
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Хасково
    За хората, които ме разбраха и ми помогнаха- едно голямо БЛАГОДАРЯ! А за останалите- и на вас като се случи подпбно нещо, тогава ще ме разберете и ще видите, че не сте били прави да ме съдите и обвинявате така!

разтъркай клитора и щи мине копиуе

За хората, които ме разбраха и ми помогнаха- едно голямо БЛАГОДАРЯ! А за останалите- и на вас като се случи подпбно нещо, тогава ще ме разберете и ще видите, че не сте били прави да ме съдите и обвинявате така!
    извинявай ама ти на колко си?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Значи, келеш глупав, който незнайно как работи, вземи кажи на родителите си да ти хвърлят един здрав бой и да ти обяснят наново и накратко някои "нещица", изхождайки от собствения си опит (надявам се имат такъв - все някакъв). А на оня изтърсак, който те тъпче всеки ден като не му стават презервативите, му слагай обелки от кремвирш, същата работа биха свършили.

Явно без секс не можеш, та затова като те засърби отдолу започваш като магарето на профила ти да се въртиш, с цел да го захапеш
    Тая глава са ти е "дадена", за да я използваш поне няколко пъти по време на жизнения си път. Е, досега ако не си я ползувала, то вече май е дошъл моментът...

Голям фен Аватара на dantro
    Мен ме болят топките дали съм бременнен и крака нещо ме наболява може да съм си счупил раката едва ли не
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Марс
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Мен ме болят топките дали съм бременнен и крака нещо ме наболява може да съм си счупил раката едва ли не

moje moje,idi si vzemi test da si po-sigyren i spokoen.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Или бебета

Едно бебе
    Второ бебе
    Трето бебе
    Четвърто бебе
    Пето бебе
    Шесто бебе