- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С права или къдрава коса? /към момчетата/
e kajetekakwi macki predpo4itate s kadreva ili prawa kosa?Vie sq 6te kajetq nama zna4enie, no iskam da razbera ako e edno i sy6to momi4e kak 6te go namirate za po sexy? ms predvaritelno
![]()
За мен лично по секси са с права коса, но ако е симпатично и с къдрава няма да е зле...
Гледай са ... всичко зависи от момичето неината структура лице ... и всичко красота .. не на всяка отива къдрава коса както и не на всяка отива права .... според зависи от самото момиче ...
и зависи от къдрицата ...
Леко начупена ме кефи
ситните къдрици с мокър ефект но не прекалено ситните ...
абе и да не е къдрава като пудел![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ubuntu
Мен ме кефят много някои от гелосаните прически.По-къса, вдигната коса, но все пак да си е женска. Забелязвам винаги първо нея и обикновено ако другите характеристики (тяло,лице и дрехи) са добри, тогава ме влудява мацката. Но тези случаи са редки...
ПП:Според мен асиметрията е ключът. Едно момиче си направи нова прическа, която беше доста по-разчупена от предишната. Отне ми време да се осетя, че е от това, но просто я правеше съвсем нов човек. Небрежно, което й КОМПЛИМЕНТИРАШЕ НАПЪЛНО СТИЛА (не целете да изпъкнете само с косата..).
Дано съм помогнал, но помни, че това са само моите предпочитания и често имам разногласия с приятелите.Всеки е различен, затова избери каквото на теб ти харесва, така че човека да хареса теб![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гола глава! Много ме възбуждат нежно лъщящи голи женски темета... И като я пляснеш по главата се чува " шляяяяяп" много е секси ...Първоначално написано от alenka
Докато я пърцаш на задна си я "шляпкаш" по главата и с двете ръце като барабанче , може и с мокра кърпа или с мухобойката ( да вкараме играчки в секса, нали така искате жените )
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
И кво тази тема в раздел Секс да много подходящо...скоро някои ще пита и жени с коса или без то не бяха дрехи не бяха коси и очила и незнам си какво ...малоумни ли сте, че не разбрахте че хората са различни и на всеки различно нещо му отива и различно нещо му стои добре...
прати ми направо твоя снимка да не се мъча, а да ти кажа направо за кво става на въпрос![]()
аз харесвам момичета с прави коси:P
Определено с права коса...
Много много малко момичета с къдрави коси ми допадат.
Единственият пример, който мога да дам сега е krem4et0 . Къдравото й отива особено с този цвят. Но общо взето съм привърженик на правите или леко чупливи коси. Дори не съм имал гадже с къдрава коса..
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
![]()
Омг. Ама вие затъпявате с всеки изминал ден.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Povecheto hubavi momicheta sa s prava, no kato cqlo nqma golqmo znachenie.
Eating isn't cheating - Arnold
права или кадрава ми зависи много от това как отива на даденото моми4е.НО аз клона кам права
Тц, тц и до този детайл ли опряха момчетата вече.....гледат от глава до пети.....подробно..![]()
Първоначално написано от Lainovoz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Има ли значение дали ще е къдрава..стига интелекта на момичето да не е колкото на овца (също къдрава)![]()
Ами на мен повече ми харесват с права коса, с къдрава само ако е леко пречупена.
Walk with me now, fly with me later...
Аз харесвам повече накъдрените коси или поне с вафли или нещо подобно да има обем необичам гладко исправените без обем .. грозно е според мен.Първоначално написано от alenka
П.С Пиши на кирилица![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Какво беше това?!? Тези с къдрави коси или начупени значи са някакви баби Яги...Първоначално написано от amatorium
![]()
razli4no e za vsqko lice... i v dvata slu4aq e dobre.. stiga da e izpravena/nakudrena kato horatamen li4no me kefi 4upliva.. tq moqta kosa e prava ama ponqkoga mi se 6te da e 4upliva.. ama vupreki tova mn si haresvam kosata
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Попринцип правата е по секси , но има момичета на които повече им ходи къдрава![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Супер много зависи от момичето . На някой много им ходи права други пък са мн секси в къдрва ..........
i nie kvo sas kadravite kosi da lqgame i da mrem li![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
И аз това питам...Първоначално написано от ELFIQ
Някои момичета, които имат къдрави или начупени коси си ги изправят и си мислят, че така са по-хубави.
На мен пък повечето правите коси ми приличат точно на слама, много елемнтарно ми изглеждат...
=D> =D> =D>Първоначално написано от fNatiC
![]()