Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Кажи му, че чувствата ти към него не са толкова силни, колкото в началото на връзката ви. Няма начин да не го нараниш. Просто бъди колкото се може по-мила и дружелюбна. Бъди му приятел... (Пф, да да, сигурно)
той е мн добро момче и последното което искам, е да го нараня.. веднъж се случи така, че той нещо се беше сдухал..разплака се.. не искаше да ми каже какво има.. каза, че за първи път плаче пред момиче.. преди време една мацка го е зарязала заради друг и затоване искм да го нараня, не искам да му го причиня отново.. скъсала го е след 7 месечна връзка, заради друго момче.. та онзи пут той ми каза, че не знае дали ме обича.. тогава бяхме още на 3 месеца някъде.. връзката ни нали.. каза, че заради това другото момиче, просто не може да обича вече по същия начин, тя му е разбила сърцето.. той е много добър, мн грижовен, мн мил.. вътрешно.. а първите впечатления от характера са му са, че е хейтърче, обаче веселяк, много се базика, мн простотии ръси, весело е с него.. готин е, изобщо не знам как може да имам такъв човек до себе си и да го отблъсна.. но просто пеперудите са към друго момче в момента, както вече казах.. затова искам да бъда възможно най-мила с него и най-тактична.. затова се обръщам към вас за съвет.. няма смисъл да го лъжа, а с двама просто не мога да ходя.. нзма, че ще ме намрази може би, но.. не знам.. просто не знам.. моля за помощ..